Ev Güvenliği 🧑‍🧑‍🧒

67 görüntüleme
S

Semra A.

23 Ağustos 2025 19:32
Merhaba kıymetli anneler. Oğlum 5 ay 5 günlük yavaş yavaş emekleme hazırlıkları yapmaya başladı. Bu esnada ev güvenliğinden emin olmak istiyorum. Tecrübeli anneler hangi alanlara dikkat etmek gerekiyor? Pirizleri kapatacağız, sivri yerlere köşe koruyucu, pencerelere kilit bunlar hangi marka tercih edilmeli nerden alınmalı? Özellikle dikkat etmemiz gereken durumlar neler? Deneyimlerinizi , önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim✨️
K

Kübra Y.

23 Ağustos 2025 19:34
Bende yerimi alayım merak ediyorum. Benim bebekte 6 ay 5 günlük. Henüz emekleme yok ama dönüyor her tarafa.
B

Bahar K.

23 Ağustos 2025 19:37
Herhangi bir marka priz koruyucu olabilir olabilir. Onların işlevleri aynı. Çekmeceler için ya mıknatısla kapananlardan ya da orta şerifi şeffaf olanlrdan alın. Diğer basıp açmalılar çok çabuk açılıyor. Köşe koruyucuyu ebebekten aldım ama bebeğim söktü. Maalesef fayda göremedik.
Ö

Özge Ö.

19 Eylül 2025 01:03
En önemlisi mutfak ve banyo kap çanak çok ilgilerini çekiyor mutfaktan çıkmak istemiyor özellikle de ocak ön iki gözü kapatmanızı tavsiye ederim. deterjanlar da kapakları kilitli olsa bile üst raflara kaldırıyorum yemek yaparken insanlık hali insan dalıp kilitlemeyi unutabiliyor ki çok akıllılar artık 1-2 görmede kavrıyorlar hemen
F

Fatma S. ..

19 Eylül 2025 05:02
Kızım aldığım bütün çekmece kilitlerini açıyordu yada koparttı bende kulpları sökmüştüm en sonunda. Şuan oğlum var 9 aylık kızım kadar çekmece meraklısı değil. Oğlum daha çok duvar meraklısı illa gidip duvara yaslanıp oturuyor. O yüzden oturduğumuz alanda bir kısma sürekli yastık koyuyorum. çamaşır makinesi mutfakta bizim onun kapağını hep kapalı tutuyorum çünkü sürekli orda kendisi. Prizler ve köşe koruyucular dışında çocuk sizi yönlendiriyor aslında 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir