Et.tavuk

125 görüntüleme
T

Tuğba B. ..

26 Haziran 2026 22:36
14 aylk oğlum kansız ve b12 çok düşük takviye kullanıyoruz. Et ve ciğer yedirmek istiyorum ama yok yemiyor köfte yapıyorum yemiyor çorbalarına kıyma katıyorum tükürüyor nasıl yesirebilirim hele tavuk hiç yemiyor
N

Nur ..

26 Haziran 2026 22:56
Pilav üstü yapıp minicik didikledikten sonra yoğurtla karıştırıp verseniz ben hep öyle veriyorum oğluma o şekilde yiyo 10 aylık bizimki
T

Tuğba B. ..

26 Haziran 2026 23:11
Nur 🌸
Pilav üstü yapıp minicik didikledikten sonra yoğurtla karıştırıp verseniz ben hep öyle veriyorum oğluma o şekilde yiyo 10 aylık bizimki
Yoğurt ile et demiri düşürür diye denemedim açıkçası
N

Nur ..

26 Haziran 2026 23:40
Alacağı demirin bir miktarını heba etmiş olursunuz ama hiç yoktan iyidir diyelim. Bu arada b12 için kefir de içirebilirsiniz eğer seviyorsa bebişiniz
Figen

Figen

Premium Üye
27 Haziran 2026 00:11
Kıymayi suda haslama gibi yapıp blenderdan geçirin ve sevdiği bir çorbaya ekleyin hiç kiyma pürüzü olmayınca belki sever. Ben öyle veriyorum tarhanaya ekliyorum bu şekilde
T

Tuğba B. ..

27 Haziran 2026 00:47
Nur 🌸
Alacağı demirin bir miktarını heba etmiş olursunuz ama hiç yoktan iyidir diyelim. Bu arada b12 için kefir de içirebilirsiniz eğer seviyorsa bebişiniz
Teşekkür ederim kefiri sade içmiyor smothi yapıyorum yaban mersini muz öyle veriyorum .yoğurduda aynı şekilde
T

Tuğba B. ..

27 Haziran 2026 00:48
Figen
Kıymayi suda haslama gibi yapıp blenderdan geçirin ve sevdiği bir çorbaya ekleyin hiç kiyma pürüzü olmayınca belki sever. Ben öyle veriyorum tarhanaya ekliyorum bu şekilde
Tarhanayı çok seviuordu onun içindede tükürdü ama dediğiniz gibi iyice blendır ile küçültebilirim. Teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir