Eşyaları Tutma

194 görüntüleme
D

Dilan K.

9 Temmuz 2026 00:33
Her iki eline farklı cisimler alıp birbirine vuramıyor henüz birine bir cisim alınca diğerini atıyor bu bir gelişim geriliğimi ? Şuan 8.5 aylık düzeltilmiş 7 aylık
G

Gamze G.

9 Temmuz 2026 07:06
Bence değil ve bu tarz şeyler için fazla takılıyoruz çünkü her bebeğin gelişimi birbirinden çok farklı ve bu tarz mikro şeyler o kadar da anlam ifade etmiyor genele baktığımızda. Örnek benimkide 8 aylık emeklemeye çalışıyor ama nafile illaki emekleyecek çabalama aşamasında yada burada okuduğum 7-8 aylık bebeklerin yapabildiği şeylerin yarısını yapıyor ama ben oğluma baktığımda bir gerilik görmüyorum yada doktorumuz iyi bir doktor düzenli takipe götürüyorum o da gayet normal diyor. Kendi iki çocuğu arasında bile devasal farklılıklar olduğunu anlatıyor bu konuda. O yüzden içinizi rahat tutun kötüyü çağırmayın merak etmeyin elbette bir kaç aya iki cismi bir birine de vuracak zamanı gelince lego da yapacak❤️
D

Dilan K.

9 Temmuz 2026 07:55
Çok haklısınız insan ister istemez artık bir acaba diyoruz Paylaşılaşılan çocukları görünce insan arafta kalıyor.

fizyomomblog diye bir annenin paylaşımlarını yaparak bizde emeklemeye teşfik ettik sizde bakın isterseniz belki yararı olur
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir