Eşimle Geçimsizlik
500 görüntüleme
B
Beyza ..
14 Haziran 2026 22:17
Bebeğimiz 4 aylık daha önce çoğu konuda hiç tartışmazdık bebek olduktan sonra aileler daha öok işin içine girmeye başladı benim annem bakıyor bebeğe , eşimin ailesi başka ilde , sürekli baskı yapıyor kendi ailesinin oraya tayin isteyelim diye tayin istememiz bana bağlı eşim ben nerdeysem oraya tayin isteyebiliyor , kendi annesi de topal nasıl bakacak anlamıyorum ben kendi annemin bakmasını istiyorum biraz pis kaynanam var çocuğuma 7 günlükken zemzem suyu içirdi ben nasıl güveneyim , taşınmayacaksak birkaç ayda bir gideceğiz görecekler özlüyorlar diyor evleri pis emekleme döneminde çocuğumu pisliğe maruz bırakmak istemiyorum duygusal olarak zorlanıyorum yıprandım

Buse Ç.
14 Haziran 2026 22:52
Merhaba. Yazdıklarınıza üzüldüm çünkü daha 4 aylık küçücük bir bebeğiniz varken bu şekilde bir duygusal şiddet hoş değil. Yeni doğan bebeğe zemzem içirmek ki gerçek mi oda belli değil, ileride bebeğe gelişimine uygun olmayan birçok şey uygulayabilecegini düşündürüyor. Bu dönemde en önemli şey annenin rahatı ve mutluluğu. Biz mutlu olmazsak bebeklerimiz de olamaz. En azından arada bir gitmeniz, taşınmaniz ve bebeğin bakımını kayınvalidenize vermenizden daha güvenli duruyor. Umarım her şey gönlünüzce olur. Az bir zamanınız kalmış bebiş artık size daha çok gülücükler saçıp kocaman sarilmalar vericek o zaman stresiniz kalmaz.
N
Nilay
Premium Üye
14 Haziran 2026 23:12
Bence sürekli görüşmektense birkaç ayda bir gitmek daha mantıklı. Oyun matı alıp yanınızda götürürsünüz biraz da bebeğinizin bağışıklığına destek olmuş olursunuz.
M
Merve K.
Premium Üye
14 Haziran 2026 23:49
Birkaç ayda bir gitmeye onay verebilirsiniz bu sayede orta yolu bulmuş olursunuz. Gittiğinizde bebeğinizle ilgilenecek kişi sizsiniz zaten istediğiniz gibi bebeğinizi büyütürsünüz. Başta laf etseler bile sonradan illa ki alışacak, kabulleneceklerdir.
N
Nazlıcan
Premium Üye
15 Haziran 2026 05:41
Bir bebeğe en iyi bakacak kişi annesi, sonra da anneannesidir zaten. Birkaç ayda bir gitmek daha makul bir seçenek olarak görünüyor. Gittiğiniz zamanlarda oyun matınızı götürebilirsiniz veya o eve bir tane aldırabilirsiniz. Gittiğinizde de çocuk yerleri yalıyor diyip bir miktar temizlik yapabilirsiniz. Çocuğu sürekli pisliklerden sakınmak onun bağışıklığı için hiç iyi değil, yürümeye emeklemeye başladığında sokakta bile yerleri elleyecek elini ağzına sokacak. Vücudun pisliğe de ihtiyacı var, kendinizi yıpratmayın bu kadar 🌸
Yükleniyor...