Eşim ve Ben Nezleyiz
61 görüntüleme
G
Gülnar G. A.
28 Mart 2026 18:55
Merhaba arkadaşlar,
Eşim bir kaç gün önce nezle oldu ondan da bana geçti 3-4 gündür diyebilirim. Sadeca hapşırık ve burun akıntımız var başka hiç bir değişiklik yok vucüdumuzda. Oğlum 15 haftalık, dikkat ediyoruz ama emziriyorum malum, ona geçer mi rsv vs olur mu diye pronayaklaştım. Buna benzer yaşayan oldu mu?
Eşim bir kaç gün önce nezle oldu ondan da bana geçti 3-4 gündür diyebilirim. Sadeca hapşırık ve burun akıntımız var başka hiç bir değişiklik yok vucüdumuzda. Oğlum 15 haftalık, dikkat ediyoruz ama emziriyorum malum, ona geçer mi rsv vs olur mu diye pronayaklaştım. Buna benzer yaşayan oldu mu?
Ü
Ümmühan ..
28 Mart 2026 19:11
Aynı durum bizde de yaşandı bebeğimize geçti ama o da bizim gibi hafif hatlattı antibiyotik falan kullanmadı bol bol burun temizliği yaptım
G
Gülnar G. A.
28 Mart 2026 19:13
Bende kendime sürekli öyle yapıyorum, eşim yaklaşmıyor bende dikkat ediyorum ama, oğlumda şuan bir şey yok. Bu arada biz herhangi bir ilaçda kullanmadık sanki 1-2 güne geçicek gibi. Sizin bebeğe nasıl geçti
M
MK ..
28 Mart 2026 20:09
Geçmiş olsun mutlaka maske takın derim bebeğim doğduğundan bu yana üç dört kere en az grip oldum bir kere bile geçirmedim bir hafta kadar gece gündüz maske ile durdum evin içinde iyice iyileştiğime emin olana kadar çıkarmadım ama eşimin ihmali yüzünden dokuz aylıkken virüs kaptı ve zorlu geçmişti maske ve el hijyenine dikkat edince kolay kolay geçmez demişti doktorumuz
G
Gülnar G. A.
28 Mart 2026 22:38
Teşekkür ederim inşallah ❤️
Yükleniyor...