Eşim Grip Bebeğim 2 Buçuk Aylık

113 görüntüleme
Ş

Şule ..

30 Mart 2026 23:45
Eşim grip oldu bugün çıktı belirtileri benim de boğazım ağrıyor. Öncesinde de öpmüş bulundum baya kızımı. İki buçuk aylık henüz şu andan sonra ne yapabilirim nelere dikkat edebilirim. O da kötü olursa nasıl anlarım
C

Cnsubozz

30 Mart 2026 23:47
Ben de bebeğim 3 aylıkken hasta olmuştum ve doktorumuz devamlı maske takmamızı ellerimizi yıkamamızı söylemişti emzirirken uyurken bile maske takıyordum bebeğe de geçerse anlarsınız zaten burnu akar tıkanır nefesi değişir
Ş

Şule ..

30 Mart 2026 23:48
Cansu Bozkaya
Ben de bebeğim 3 aylıkken hasta olmuştum ve doktorumuz devamlı maske takmamızı ellerimizi yıkamamızı söylemişti emzirirken uyurken bile maske takıyordum bebeğe de geçerse anlarsınız zaten burnu akar tıkanır nefesi değişir
Benim şu an sadece boğazım ağrıyo takmalı mıyım yine. Ama eşimden de bulaşmıştır illa ki di mi
C

Cnsubozz

30 Mart 2026 23:50
Kuluçka dönemi varmış 3 gün sonra belli oluyormuş geçip geçmediği ama sizde bence maske takın eşiniz de taksın çok küçükken hastalık zor oluyor
S

Seher T.

31 Mart 2026 00:10
Bende bebeğim 2 aylıkken grip oldum öpmedim nefesimi yuzune vermedim bol bol ellerimi yıkamıştım gecmemisti maske takamadım yaz ayı olduğu icin bol bol emzirmistim
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
31 Mart 2026 00:11
Uyurken bile maskeyle durun evi bolca havalandırın. Sfle burun yıkama yapabilirsiniz bebeğe tıkanmaması için. Acil şifalar
Latife K.

Latife K.

31 Mart 2026 00:29
Evi havalandırın. Bol bol emzirmenizi tavsiye ederim genelde başlamadan bitiyor süreç böyle olunca
Ş

Şule ..

31 Mart 2026 00:54
Seher Tas
Bende bebeğim 2 aylıkken grip oldum öpmedim nefesimi yuzune vermedim bol bol ellerimi yıkamıştım gecmemisti maske takamadım yaz ayı olduğu icin bol bol emzirmistim
Reflüsü var çok kusuyor bol emzirmem de sıkıntı oluyo ne yapabilirim bunun için
Ş

Şule ..

31 Mart 2026 00:54
Latife Karadaş
Evi havalandırın. Bol bol emzirmenizi tavsiye ederim genelde başlamadan bitiyor süreç böyle olunca
B

Betül ..

31 Mart 2026 01:10
Benim de başıma geldi sürekli maske taktım da sonra yüzümün terlemesinden dudağımın her yanı uçuk dökmüştü sonra aman uçuk geçer mi telaşına düşmüştüm. Yani uçuk çıkaran biriyseniz buna da dikkat edin diye söylüyorum
Ş

Şule ..

31 Mart 2026 03:24
Betül
Benim de başıma geldi sürekli maske taktım da sonra yüzümün terlemesinden dudağımın her yanı uçuk dökmüştü sonra aman uçuk geçer mi telaşına düşmüştüm. Yani uçuk çıkaran biriyseniz buna da dikkat edin diye söylüyorum
Ben hiç uçuk çıkardığımı hatırlamıyorum ama doğumdan hemen önce bir kere çıktı
S

Seher T.

31 Mart 2026 08:11
Zeynep
Sen bizde de reflü vardı emzirdikten ya da mı verdikten sonra bir sürelik tutmaktan başka çaresi yok yani kusacak her türlü kusuyorlar zaten ha tabii hiç kilo alımına engel olmayacak kadarsa Eğer öyle bir sorun olursa zaten doktor ilaç veriyor bizde kilolumla engel olmadığı için geçmesini bekledik 5 aylıkken geçti
Ş

Şule ..

31 Mart 2026 08:13
Seher Tas
Sen bizde de reflü vardı emzirdikten ya da mı verdikten sonra bir sürelik tutmaktan başka çaresi yok yani kusacak her türlü kusuyorlar zaten ha tabii hiç kilo alımına engel olmayacak kadarsa Eğer öyle bir sorun olursa zaten doktor ilaç veriyor bizde kilolumla engel olmadığı için geçmesini bekledik 5 aylıkken geçti
geçebilen bir şey olmasına sevindim gerçekten bazı geceler uyuyamadım bile korkudan
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir