Eş Desteği
149 görüntüleme
E
Elanur Ü.
6 Şubat 2026 22:11
Kızlar merhaba biraz da dertleşmek adına bu konuyu açtım. Eşim lohusalığımda da şu zamanlarımda da bana hep psikolojik şiddet uyguladı. Bana yardım et dediğimde “mecbur değilim”cevabını veriyor ve ben artık dayanamıyorum. Sizde de böyle sorunlar var mı ? Sizin de eşleriniz bir narsist gibi davranıyor mu? 😣
T
Tuğba B. ..
6 Şubat 2026 22:14
Mecbur değilim ne demek ya. Babası değil mi ?Siz mecbur musunuz. Benim 3 .çocuğum ilk 2 den çok destek görmedim eşimden ama [3.de](3.de) farklı. Yaşa da bağlıyorum ben artık daha bilinçli ve anlayışlı oldu
A
Alya
6 Şubat 2026 22:40
Nasıl mecbur değil sen çocuğu tek başına mı yaptın çocuk bakmasını bilmeyebilir ama en azından ev işlerine yardımcı olur ya da uyumasına yardımcı olur hiç mi bir şey yapmasını bilmiyor bi kahve yapıp getirmesi bile sana iyi gelir Benim eşim doğduğu günden beri bakar sallar uyutur banyosunu yaptırır altını değiştirir hatta bazen işe gitmediği günler sabah erken uyanırsa kızım alır götürür içeriye bende uyurum

Fatma A. U.
6 Şubat 2026 23:18
Mecbur değilim demek ney ya çocuğun babası kendisi
Eşiniz narsist gibi davranmamış narsist bence
Eşiniz narsist gibi davranmamış narsist bence
Y
Yeşim
6 Şubat 2026 23:23
Belli ki eşinizin içinde sevgi yok hanımefendi sizin adınıza çok üzüldüm. yavrunuzu bol bol sevin, sevmeyi öğretin keza babasından öğrenemeyeceğini düşünüyorum. Bunun psikolojik şiddet olduğunu fark etmenize sevindim her türlü şiddette karşı olduğumuz gibi umarım kendinizi bir an evvel savunabilirsiniz.
F
Figen ..
6 Şubat 2026 23:26
ablacım bir daha çocuk istediğinde aynı şekilde bu konuşmalarını hatırlamanı tavsiye ederim sende mecbur değilim diyerek konudan sıyrılabilirsin neticede çocuğu tek başına yapmadın birlikte bi karar alarak yaptınız bazı insanlar gerçekten baba olamıyor maalesef yeşim hanımın dediği gibi siz evladınıza sevgiyi merhameti öğretin keza eşiniz görmemiş
E
Elanur Ü.
7 Şubat 2026 00:41
Güzel mesajlarınız için teşekkür ederim kızlar yanımda olmanız bana çok iyi hissettirdi :( ❤️ Evet zaten sevildiğimi de düşünmüyorum :( Allah hepimizin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın
E
Elanur Ü.
7 Şubat 2026 00:43
Evet yeşim hanım tek temennim o,onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirmek. Biz kadınları üzmekte sevmekte çocuk oyuncağı olmuş erkeklere