Erzurum Anneleri
885 görüntüleme
R
Rabia Y.
24 Nisan 2026 15:03
Şehir hastanesi mi araştırma hastanesi mi ya da özel buhara hastanesi mi doğumumu hangi hastanede yapmalıyım
Ş
Şeyma E.
24 Nisan 2026 22:33
Dr konusunu bilmiyorum ama araştırma kadın doğum servisi aşırı piss şehir hastanesi bu konuda daha iyi
R
Rabia Y.
25 Nisan 2026 15:57
Şehir hastanesinde ebeler doğum yaptırıyormuş ama araştırma da profesörler yaptırıyomuş
Ş
Şeyma E.
25 Nisan 2026 17:28
Ebeyle doğum yaptım hiç sıkıntı yaşamadım aksine dua ederim uzman Dr bacak bacak üstüne atıp izledi ama Erzurum’da değil bu 😅 sanmam prof bizzat ilgilenir ilgilenirse de son ana kadar yine ebeyle gelirsiniz bebeği prof alır prof yaptırdı demek için yine de siz bilirsiniz . Ben erken doğum şüphesiyle araştırmaya başvurmuştum muayene ettikleri yere afedersiniz it bağlasınız durmaz şehir hastanesinde 1 hafta yattım gayet temizdi ama orda da stajyer ebe hemşire olayı çok personel olan hemşireye bile stajyerlere derdini anlattıktan sonra stajyer halledemezse ulaşabiliyorsunuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıklı zamanında doğum nasip olsun inşallah
R
Rabia Y.
25 Nisan 2026 17:56
Teşekkür ederim bilgileriniz için 😇
E
Ebru
2 Mayıs 2026 22:24
Ben buharada doğum yaptım memnun kaldım süreçten. Şehir hastanesinde gebe okuluna gitmiştim anlatılanlar iyiydi onlar da baya geliştirmişler anne bebek dostu doğum hedefliyorlar ama ne kadarı uyguluyorlar bilemiyorum yine de.
Yükleniyor...