Ertesi Gün Hapı

136 görüntüleme
S

Sinem S.

3 Şubat 2026 01:30
Ertesi gün hapı almak zorunda kaldım 8 saat içinde emzirebilirsiniz yazıyordu şuan bakıyorum 1 hafta emzirmeyin diyorlar ne yapmam lazım sütüm kesilir mi diye korkuyorum
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 02:38
hangisini aldınız? içindeki türeve göre değişiyor süresi
İlsu O. K.

İlsu O. K.

3 Şubat 2026 03:45
Merhaba; kullandığınız ilacın prospektüs'üne bakın orasa emzirme ile ilgili bilgi mutlaka vardır. Eğer emzirmeniz uygun görülmüyorsa sütün devamlılığı için sağabilirsiniz.
S

Sinem S.

3 Şubat 2026 06:26
Emzirmeye devam edebiliceğim yazıyor istersem 8 saat bekleyebilirmişim 24 saat oldu emzirmiyorum çünkü bazı doktorlar 1 hafta sütü sağıp dökmem gerektiğini söylemiş videolarda biride içebilirsiniz bi zararı yok diyor kime inanacağımı şaşırdım
S

Sinem S.

3 Şubat 2026 06:26

Sümeyra A

hangisini aldınız? içindeki türeve göre değişiyor süresi

Ertes diye bir hap
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 07:06
ertes de 8 saat sonunda emzirebilirsin. onun içeriği diğer ertesi gün haplarından farklı. bem de bunu kullanmıştım ve emzirdim 3-4 saat sonrasında
S

Sinem S.

3 Şubat 2026 08:39
Bir problem olmaz dimi çok vicdan azabı çekiyorum bir doktor kız bebeğin yumurtalıklarınu etkiler vs demiş iyice korktum
S

Sümeyra A.

3 Şubat 2026 09:09

Sinem San

Bir problem olmaz dimi çok vicdan azabı çekiyorum bir doktor kız bebeğin yumurtalıklarınu etkiler vs demiş iyice korktum

bir defadan büyük bir etki olmaz zaten ve ertesin etken maddesi ella gibi değil. 8 saatte atılıyor. eczacım bana 3-4 saat sonra emzirebilirsin demişti ben bi kere sağıp attım ve emzirdim. bir daha yaşanmaması daha iyi bir şey tabiki. anneyiz illa vicdan azabı duyuyoruz ama gebelikte alınabilen doğum kontrol hapları bile var öyle düşün. ayrıca hiç almasan ve yakın arayla kardeşi olsa daha büyük vicdan azabı duyacaksın nerden bildiğimi sorma :(
S

Sinem S.

3 Şubat 2026 09:15
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız 💕🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir