Erken Uyku

109 görüntüleme
T

Tansu S. A.

7 Şubat 2026 20:08
Merhabalar. Bebeğim 8 ay 4 günlük. Sabah 7-8 arası uyanıyor ama 1,5 saat sonra tekrar uyumak istiyor uyuyor yarım saat. Her 1-2 saatte bu döngüyü yasıyoruz. Hep uykusu var ve son 2 gündür gece uykusuna 6da geciyor normalde 8 gibi uyuyordu. Bir kısır döngü ve asla cıkamıyoruz bu döngüden. Aynı durumu yasayanlar var mı napıcam bilmiyorum
E

Elif N.

7 Şubat 2026 20:13
Benim oğlum 7 ay 28 günlük. 9:30 13:30 17:00 şeklinde aşğı yukarı 3 uyku yapıyor. Bazen şaşıyor, o zaman da demekki ihtiyacı var şeklinde yaklaşıyorum. Gece uyanırsa uykuya dönmekte sorun yaşamıyorsa sabah 7-8 de düzenli olarak uyanıyorsa bence sorun yok. Ben kendi bakış açımdan yaklaştım. Doğru anlamış mıyım bilmiyorum ama.
H

Hatice B. K. ..

7 Şubat 2026 20:15
Benim bebeğim de 8 ay 5 günlük ☺️ Biz de aynı sorunu yaşadık. İlk uykusundan uyandıktan 1.5 saat sonra uyutmamaya çalışın gerekirse 5 dk 5 dk hergün artırın. Bizim sorunumuz öyle çözüldü.
T

Tansu S. A.

7 Şubat 2026 20:17

Elif Nartgün

Benim oğlum 9:30 13:30 17:00 şeklinde aşğı yukarı 3 uyku yapıyor. Bazen şaşıyor, o zaman da demekki ihtiyacı var şeklinde yaklaşıyorum. Gece uyanırsa uykuya dönmekte sorun yaşamıyorsa sabah 7-8 de düzenli olarak uyanıyorsa bence sorun yok. Ben kendi bakış açımdan yaklaştım. Doğru anlamış mıyım bilmiyorum ama.

Evet bebeğimde öyle 9-10 gibi uyuyor ama yarım saat sonra 1 gibi tekrar uyumak istiyor bende sizin gibi ihtiyacı var diye uyutuyorum ama yarım saat bazen 20 dk. Hep bi uykusu var. Sürekli huysuz. Şimdi de oyalıyorum ama asla durmuyor ağlıyor uyumak istiyor. Bende uyutuyorum 2 gündür 6da gece uykusu yapıyor şaştım artık
T

Tansu S. A.

7 Şubat 2026 20:19

Hatice Bucak Karaduman

Benim bebeğim de 8 ay 5 günlük ☺️ Biz de aynı sorunu yaşadık. İlk uykusundan uyandıktan 1.5 saat sonra uyutmamaya çalışın gerekirse 5 dk 5 dk hergün artırın. Bizim sorunumuz öyle çözüldü.

Oyalıyorum ama çığlık atıyor asla durmuyor 😔 şuan gece uykusuna kaçta geçiyor bebeğiniz?
H

Hatice B. K. ..

7 Şubat 2026 20:32
19.30- 21 arası uyumuş oluyor genelde bugün de 20.00 de uyudu. Bizim aylarımız da iki uykuya geçmiş olması gerekiyor. İki uykuya geçmeden önce bebeğimin gündüz uykusu 4-5 i buluyordu ve en fazla yarım saat uyuyordu.
H

Hatice B. K. ..

7 Şubat 2026 20:33
Gezdirmeyi deneyebilirsiniz biz evin içinde gezdirip konuşarak biraz arayı açtık. Şimdi kendisi alıştı
T

Tansu S. A.

7 Şubat 2026 21:35

Hatice Bucak Karaduman

Gezdirmeyi deneyebilirsiniz biz evin içinde gezdirip konuşarak biraz arayı açtık. Şimdi kendisi alıştı

Cok teşekkür ederim ♥️
L

Leyla E. A.

7 Şubat 2026 21:49
Bebeğinizin uyku sa atini değiştirmek istiyorsanız en iyi uol bence arabada uyuyorsa arabada gezdirin ya da dışarda vakit harcayın iki gün o şekilde değiştirebilirsiniz biz böyle düzenliyoru oğlumla 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir