Erken Uyanıyor
154 görüntüleme
F
Fatma B. ..
31 Ocak 2026 07:38
Gece yatmadan 210 ml mama veriyorum ondan önce de yarım tabak kadar ek gıda yiyor yoğurtlu mryve karışımı çok istemiyor gece üçde 60 ml mama veriyorum Sabah yedi bucuk da mama saati ı var ama bebeğim açlıktan gibi hep 6 da felan uyanıyor su ile kandiriyorun. Gece boyu uyandıklarında ama alti da kanmıyor 10 aylık olacak ne yapmalıyım önerileriniz varmı arkadaşlar
İ
İ.E.
31 Ocak 2026 09:28
Benimki de benzer sekilde 5 6 gibi uyaniyor tekrar uykuya gecisi cok zor oluyor. Ben simdilik cozumu yanima alarak buldum. Yanima alinca done done tekrar uykuya geciyor sonra 8.30 9 gibi uyaniyor. Uyku danismani didem hanima da yazdim aksam durumu anlatip bakalim ne yorum yapacak bekliyorum.
F
Fatma B. ..
31 Ocak 2026 09:43
Benimki de benzer sekilde 5 6 gibi uyaniyor tekrar uykuya gecisi cok zor oluyor. Ben simdilik cozumu yanima alarak buldum. Yanima alinca done done tekrar uykuya geciyor sonra 8.30 9 gibi uyaniyor. Uyku danismani didem hanima da yazdim aksam durumu anlatip bakalim ne yorum yapacak bekliyorum.
İ
İ.E.
31 Ocak 2026 09:55
Anladım İnşaAllah çözümü vardır ya bende tekrar ayağımda sallıyorum uyanınca ama çok yıpratıyor bir zamandan sonra su vermeye başladığım ilk zamanlarda güzeldi uyuyordu şimdi geri başladı
F
Fatma B. ..
31 Ocak 2026 11:32
Ins. cozumu vardir tum anneler icin temennim valla. Siz de yaniniza almayi bir deneyin isterseniz. Evet hemen uykuya dalmiyor siz de o uyuyana kadar uyumuyorsunuz yine ama en azindan ayakta olmadiginiz icin beden cok yipranmiyor. Arada kalkmaya calisinca nazikce tekrar yatirip elimi ustune koyuyorum arada sesler cikariyor donuyo fln oyle oyle tekrar daliyor. Bir de bizim odamiz panjurlu isik girmiyor o da etki ediyor, hala gece saniyor sanirim.
F
Fatma B. ..
1 Şubat 2026 07:33
Ins. cozumu vardir tum anneler icin temennim valla. Siz de yaniniza almayi bir deneyin isterseniz. Evet hemen uykuya dalmiyor siz de o uyuyana kadar uyumuyorsunuz yine ama en azindan ayakta olmadiginiz icin beden cok yipranmiyor. Arada kalkmaya calisinca nazikce tekrar yatirip elimi ustune koyuyorum arada sesler cikariyor donuyo fln oyle oyle tekrar daliyor. Bir de bizim odamiz panjurlu isik girmiyor o da etki ediyor, hala gece saniyor sanirim.
İ
İ.E.
1 Şubat 2026 13:56
Dediğinizi denedim ama canı yanarcasına ağlıyor illa dizime gelip iki pışpışlayıp sakinlemek istiyor geri koyunca yerine tektar başlıyor gecenin çoğu dizimdeydi alışkanlık desem hep dizimde sallıyordum böyle yapmıyordu dişide alt iki tanesi yeni çıktı yarısına geldi gibi hala onun ağrısı olabilir mi ki
F
Fatma B. ..
1 Şubat 2026 14:07
Canim benim ya normalden farkli davrandiysa dis olabilir. Cikanlar cok agri yapmaz da pesinden gelenlerin agrisi ara ara gelir gider cikana kadar. Bir an once atlatir ins. Bu agrilar kucucuk bedenlerde neden var ki sanki. Cok uzuluyorum. Benimki de hala cikariyor gecen hafta felaket gibi gecti bu hafta biraz daha rahat cok sukur. Aliskanliklari birakmak da zor tek denemede mucize olmuyor. Isterseniz daha rahat bir doneminde ara ara denersiniz ins faydali olur.
Yükleniyor...