Erken Gebelik

67 görüntüleme
B

Büşra

6 Şubat 2026 02:53
Bebeğim 4 ay 10 günlük oldu lohusalığımdan 1 hafta sonra adet görmeye başladım 3 ay düzenliydi 1 aydır neredeyse günlük 1 ya da 2 kere emziriyorum artık mamaya döndük bu ay 5 gün geciktim test yaptım 2 kere negatif çıktı doğumdan sonra 3 ay düzenli olup şimdi aksaması normal mi testler negatif çıkıyor emzirmem neredeyse bitmek üzere diye mi gecikiyorum
H

Hilal

6 Şubat 2026 05:30
Merhaba, benim de buna benzer olmuştu, bir kaç ay düzenli olup sonra 20 güne kadar gecikmeler oldu, doğum yapalı bir sene olacak ama daha tam olarak düzene oturmadı bazen erken de oluyor.
S

Sümeyra s. s.

6 Şubat 2026 07:33
Merhaba doğum daha çok yeni olduğu için bu tarz düzensizlikler normal adet dönemlerinde süt olmaması kesilecek duruma gelmesi de normal sonrasında düzelecektir düzelmezse sütünüzü artırmak için yine birçok yöntem deneyebilirsiniz
B

Büşra

6 Şubat 2026 11:17

Hilal

Merhaba, benim de buna benzer olmuştu, bir kaç ay düzenli olup sonra 20 güne kadar gecikmeler oldu, doğum yapalı bir sene olacak ama daha tam olarak düzene oturmadı bazen erken de oluyor.

3 ay düzenli olupta bu ay olmamam korkuttu açıkçası hala korkuyorum 😀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir