Erken Doğum Süt Sağma

79 görüntüleme
Melek M.

Melek M.

4 Temmuz 2025 18:44
Erken doğum yaptım. Bebeğim yoğun bakımda süt sağıp hastaneye götürüyorum. Bebeğim 720 gram doğdu. Süt sağma işlemini hangi sıklıkla yapmalıyım ?
F

Fatma S.

4 Temmuz 2025 18:46
Bende erken doğum yaptım çocuğum yoğun bakımdaydı sizinki kadar küçük değildi ama doktorumun tavsiyesi 2 saatte bir sağmamdı.Bende öyle yaptım 2 saatte bir sağınca üretim de günden güne arttı.İnşallah çabucak toparlar bebeğiniz geçmiş olsun
G

Gül B.

5 Temmuz 2025 06:21
bende aynı şekilde 33 haftalık doğum yaptım kızım yoğun bakımdaydı gece gündüz 2 saatte bir çift göğüs sağdım ve sütüm arttı şuan 4 aylık ara ara hâla sağar dolaba atarım çünkü ne kadar çok sağım yaparsam salgılama o kadar artıyor.
T

Tuba D.

5 Temmuz 2025 10:15
Geçmiş olsun inşallah sağ saglim kavuşursunuz bende 28 haftalık doğum yaptım 64 gün kuvözde kaldı bebeğim şükür kavuştum 2 saate bir sağım yaptım her sütü tek tek poşetleyip kaldırmak daha iyi şimdi ara ara dondurulmuş süt içine anne sütü zenginleştirici katarak veriyoruz
Melek M.

Melek M.

5 Temmuz 2025 10:16
Ben de 27 haftalık doğum yaptım umarım ben de en yakın zamanda kucağıma alırım bebeğimi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir