Erken Doğum Riski

60 görüntüleme
Z

Zülal G.

12 Temmuz 2025 22:47
32 haftalığım bugün nst de kasılmalarım çıktı 2 dakikaya bir. İri bebeklerde erken doğum riski olabiliyor dedi doktorum, rahim ağzına baktı kapalı, istirahat etmemi söyledi ve birsürü ilaç verdi, endişeliyim benzer durumu yaşayan var mı neler yapmam veya yapmamam gerekir🙏🏻
Yeter O. .

Yeter O. ..

12 Temmuz 2025 23:31
Benim 32 günlük lohusayım benimde bebeğim iri bebek kız merak etmeyin erken gelmiyorlar benim 41+3 te sezeryanla dünyaya geldi oda doktorum artık almalıyız dedi normal doğum olacaktı gelmedi kızım şükür sağlıklı korkmayın bişey olmaz sadece doğduğunda iki saatte bir emzirmeniz gerek kan şekeri düşmesin diye ben hala öyle yapıyorum sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
Y

Yağmur K. ..

13 Temmuz 2025 01:16
Arkadaşım 32 haftalıkken aynı şekilde bi süreç yaşadı 37 haftaya kadar ara ara bu sancılar oldu kaç kez sezeryanın eşiğinden döndü 37de artık bebek iyice gelişti diye daha fazla riske atmayıp doğuma aldılar çünkü ikinci sezeryandı. Açılma olmadığı için rahat olun ilaçlarınızı kullanıp istirahat edin düzenli sancı hissedince mutlaka hastaneye gidin Allah'ın izniyle atlatırsınız çevremde çok kişi yaşadı durumunuzu hepsi zamanında doğdu
Z

Zülal G.

13 Temmuz 2025 05:57
Teşekkür ederim sağolun yorumlarınız bana çok iyi geldi, inşallah sağlıkla vaktinde doğar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir