Erken Diş Çıkarma

153 görüntüleme
G

Gülşah ..

26 Nisan 2026 21:16
Kızım 4.5 aylık bugun uyandiginda yanaklari kizarmisti ve huysuzlugu en üst seviyedeydi. Ellerini agzindan hic cikarmadi. Salyasi su gibi akiyor. Devamli sakız cigniyor gibi hareketler yapip dudaklarini isiriyor Uykuya gecmekte cok sorun yasadi. Aglayarak uyandi. Damaklarina baktigimda bembeyaz oluyor cok erken degilmi yoksa normal mi bu surec
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Nisan 2026 21:19
Çocuktan çocuğa değişir ama diş çıkarması epey zaman alıyor bizde de 5 ayından itibaren başlamıştı bu evreler ama 8. Ayını buldu patlatması hemen patlatmayabilir dişini
G

Gülşah ..

26 Nisan 2026 21:20
Anladim yani bu belirtiler var diye hemen cikar diye birsey yok. Boyle [surecek.cok](surecek.cok) tesekkur ederim
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Nisan 2026 21:25
Gülşah
Anladim yani bu belirtiler var diye hemen cikar diye birsey yok. Boyle [surecek.cok](surecek.cok) tesekkur ederim
Keşke sürmese ama uzun bı süreç bu en erken 6. Ayında diş çıkarıyor bebekler şuan hazırlık aşamasında damaklari gittikçe sertleşir beyazlık belkide ondan inanın patlatırken bu kadar huysuz değiller bende sizin gibi hemen patlatır diye düşünmüştüm ama öyle olmadı
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

26 Nisan 2026 21:54
Kesinlikle değil her bebek çok farkli benim kızım da çol erkem çıkartı
G

Gülşah ..

27 Nisan 2026 11:06
Zeytinyagi karanfil karisimi surmek istedim elletmedi agiz icini onceden pirasa yada parmak fircasiyla elletiyordu .bekliycez bakalim tesekkurler herkese
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir