Erkek Bebek İçin Oturma Zamanı Ne Zaman Nasıl Ne Şekilde Yapılmalı?

84 görüntüleme
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

16 Şubat 2026 22:07
Oğlum 4 ay 25 günlük ve oturmak istiyor korkuyorum ama yanlış bir şey yaparım diye şuana kadar hiç oturtmadım sadece kucakta o pozisyonu alınca bi sakinliyor kafasın hareket ettiriyor dik kaldırıyor ama o pozisyonda önüne doğru hafif eğik oturtabilir miyim destekli doktorumuz 7-8 ay da başla gibi birşey dedi ama emin olamadım sosyal medyada çoğu ebeveyn 4 aylıkken başlıyor birde iye batması denen olay doğru mu
F

Fatma S. ..

16 Şubat 2026 22:17
Kucağınızda sırtı size yaslanmış şekilde sizden destekli olarak oturtun. 6. Ayda ek gıdaya geçme kriteri mama sandalyesinde oturabilmesi olduğunu düşünürsek 7 8 ay çok geç. Hiçbir yeri batmaz merak etmeyin. Daha sonra mesela 15 20 gün olur 1 ay olur artık tam emin değilim Osman hocanın videoları var YouTube ta ordan bakın koltuk köşelerinde yastıkla falan destekleyip oturtun.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

16 Şubat 2026 22:43
7 8 ayda kendi oturuyor zaten doktor nasıl öyle bişey söyler tam zamanı yavaş yavaş destekli oturtun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir