Erkek Bebek Bezde Şeffaf Yumuşak Kristaller

88 görüntüleme
F

Fatma Ö. M.

28 Ocak 2026 22:48
Bebeğim prematüre 29 haftalık doğdu şuan kronolojik 4 ay 20 günlük düzeltilmis 2 ay 1 haftalık2-3 gündür bez degisiminde şeffaf minik taneli yumuşak kristalimsi yapılar görüyorum benzer durumu yaşayanvar mı böbrek fonksiyonu ile alakalı olabilir mi?
G

Gözde B.

28 Ocak 2026 22:53
merhaba endişelenecek bir şey yok derim bebek bezinin içindeki parçalar çıkıyor çok çiş yapınca sızıntı oluyor
Sedef D. S. .

Sedef D. S. ..

28 Ocak 2026 22:57
Merhaba endişelenecek bişey olduğunu düşünmüyorum anlattığınıza istinaden bende bebek bezindeki o şeffaf kristaller gibi geldi , benim kızımda da oluyor , çok çiş yaptığında parça parça
F

Fatma Ö. M.

28 Ocak 2026 22:57
Baştan beri hep aynı markayı kullandık ama bi kaç gündür bu parçacıklar var üstelik yeni paket değil yarısını kullandığımız pakettwn devam ediyoruz şuan sizde benzer durumla karşılaştınız mı acaba üstelik aşırı çişli olmayan bezlerdede var
Sedef D. S. .

Sedef D. S. ..

28 Ocak 2026 23:03
Elinize aldığınızda yumuşaksa böyle jelibon gibi bence bu bezin içindeki o maddenin çişle temasından ortaya çıkan bir problemdir , bizde de zaten sürekli olmuyor dönem dönem oluyor
Fatma A. U.

Fatma A. U.

28 Ocak 2026 23:19
Ürik asitten olabilir yazıyor internette şimdi baktım da çoğu zaman zararsızdır yazıyor

Belkide bezden olmaya bilir sizden bakın bir isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir