Erkek Bebeği Az İdrar Yapma

611 görüntüleme
Ö

Özlem Ş.

12 Haziran 2026 17:41
Oğlum yedi aylık ama doğduğundan beri az çiş yapıyor dört beş kere bez değiştiriyorum idrar tahlilleri temiz çıktı acaba sünnet derisiyle yada böbrekle alakalı birşey olabilir mi susuz olamaz diye düşünüyorum çünkü hem emiyor hem ek gıda alıyor hemde suda veriyorum
N

Nazlıcan

Premium Üye
12 Haziran 2026 20:17
Terliyorsa terle kaybediyordur, benim bebeğim de 4,5 aylık 1 haftaya yakın süredir çişli bezi azaldı gün içinde çok terlediği için kaybettiğini farkedip evde klima açmaya başladım düzeldi. Belki genel olarak terleyen bir bebektir. Sünnet derisiyle veya böbrekle ilgili olsa ağlar huzursuz olurdu sanırım yine de bir doktorunuzla görüşmenizle fayda var sanırım
M

Melike M.

12 Haziran 2026 20:33
Sünnetle yada böbrekle alakalı degildir bence.Siz yinede yaz dönemi sık emzirmeye ve su teklif etmeye dikkat edin.günde 4-5 çişli bez çok normal bence olması gereken bu diye biliyorum.Benimde oğlum bar doktorlar böyle demişti diye hatırlıyorum
Ö

Özlem Ş.

12 Haziran 2026 20:43
Nazlıcan
Terliyorsa terle kaybediyordur, benim bebeğim de 4,5 aylık 1 haftaya yakın süredir çişli bezi azaldı gün içinde çok terlediği için kaybettiğini farkedip evde klima açmaya başladım düzeldi. Belki genel olarak terleyen bir bebektir. Sünnet derisiyle veya böbrekle ilgili olsa ağlar huzursuz olurdu sanırım yine de bir doktorunuzla görüşmenizle fayda var sanırım
Çok teşekkür ederim cevabınız için dört aylıkken de az yapıyordu hep az yani o zaman idrar testi yaptırmıştım temiz çıkmıştı pek terlemiyordu ama kilo sorunuda vardı doktor olması gerekene göre az diyordu hatta mamaya başlayalım demişti ama ben zaten ek gıdaya başlamama az kaldı diye bebeğimde sevmeyincede çok mamada ısrarcı olmadım ama şimdi iyi yiyor ve emiyor ve suda içiyor ondan neden az yapıyor bilemedim bezi dolu dolu olmuyor yani akşam sekizde yatıyor sabah altıda kalkıyor gece bezini hiç değiştir miyorum ona rağmen taşacak kadar dolmaz mesela
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir