Erkek 13 Aylık Bakar Mısınız Kızlar

312 görüntüleme
F

Funda G. S.

9 Ağustos 2026 10:23
Benim oğlum 13 aylık sadece baba dede ve gel demeyi biliyor bazen köpek nasıl yapıyor dediğimde av diyor yani genel olarak konuşması yok üst dişleri ayrık siz ce bir sorun var mıdır

Geç algılamaya başlamıştı

Al ver komutunu geç öğrendi ismine bakmayı geç öğrendi hemen hemen 10 aylık 11 aylık belki de 1 yaşında falan öğrenmişti yani yeni yeni oluştu bazı şeyler sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar ne diyorsunuz
H

H. N.

9 Ağustos 2026 10:51
Bence hiç endişe etmeyin bir anda aciliyolar benim oğlumda aynıydı taklit etmezdi bende korkardım şimdi 18 aylık değişti her şey. Her bebek farklı oluyor kimi erken kimi geç yeter ki yapsınlar
F

Funda G. S.

9 Ağustos 2026 10:52
H. Nur
Bence hiç endişe etmeyin bir anda aciliyolar benim oğlumda aynıydı taklit etmezdi bende korkardım şimdi 18 aylık değişti her şey. Her bebek farklı oluyor kimi erken kimi geç yeter ki yapsınlar
Bir de biliriz ki etrafımızda kıyaslamalar vardır daha stres oluyorum ben yani normalde ben asla sevmem kıyaslamayı yapanı da sevmem ama karşımda işte bak bu böyle oldu seninki de oldu mu deyince artık psikolojik olarak kötü oluyorum
H

H. N.

9 Ağustos 2026 10:53
Funda Gül Saralar
Bir de biliriz ki etrafımızda kıyaslamalar vardır daha stres oluyorum ben yani normalde ben asla sevmem kıyaslamayı yapanı da sevmem ama karşımda işte bak bu böyle oldu seninki de oldu mu deyince artık psikolojik olarak kötü oluyorum
Evet benimde çevremde çok var ister istemez huzursuz oluyorsunuz ama dediğim gibi bekleyin sadece zamanla her şey oluyor. Ben çok konuşuyorum onunla çevremde ki her şeyi basit tanimliyorum bu şekilde çok etkisi oldu
F

Funda G. S.

9 Ağustos 2026 10:55
H. Nur
Evet benimde çevremde çok var ister istemez huzursuz oluyorsunuz ama dediğim gibi bekleyin sadece zamanla her şey oluyor. Ben çok konuşuyorum onunla çevremde ki her şeyi basit tanimliyorum bu şekilde çok etkisi oldu
Erkek çocuk oldu mu hani hep hareketli derlerdi inanmazdım benim çocuğum da gerçekten çok hareketli maşallah arkasına koşmaktan çok yoruldum hani sorunları çözebiliyor ama anlatamıyor hani bir tek konuşmaya ve yürümeye kaldı gibi işimiz zorluk olduğu zaman atlayabiliyor ya da tek başına emekleyerek merdiven çıkabiliyor meyve suyu şişesinin içerisine pipet sokup çıkartabiliyor bu onun için büyük bir başarı gibi geliyor hani el becerisi güzel ama konuşmayınca ben kendimi kötü hissettim ya tabii belki çok küçüktür 13 aylık konuşma yürüme için ama bilemedim işte sormak istedim
Göktenur B.

Göktenur B.

9 Ağustos 2026 11:31
Her çocuğun gelişimi çok farklı iki oğlum var biri 6 yaşında biri 1 yaşında aralarında kıyaslama yaptığımda bile dağlar kadar fark var büyük oğlum bebeken çok sakin uslu bı bebekti küçük oğlum ise o kadar meraklıki açmadığı girmediği yer kalmadı bebek arabasında bile durmuyo artık çarşıya çıktığımızda her dükkana tek tek girmeye çalışıyor gidiceğimiz yere gidemiyoruz bile konuşma olarak 1 yaşına anne baba dede nene gibi kelimeler var bizdede biranda açılıyolar konuşma olarak üst dişleri ne kadar ayrık hafif ayrılık sorun değil aksine diş gelişimi için iyi diyorlar doktorlar ayrık kısmın genişliği ne kadar
F

Funda G. S.

9 Ağustos 2026 12:03
Göktenur Bektaş
Her çocuğun gelişimi çok farklı iki oğlum var biri 6 yaşında biri 1 yaşında aralarında kıyaslama yaptığımda bile dağlar kadar fark var büyük oğlum bebeken çok sakin uslu bı bebekti küçük oğlum ise o kadar meraklıki açmadığı girmediği yer kalmadı bebek arabasında bile durmuyo artık çarşıya çıktığımızda her dükkana tek tek girmeye çalışıyor gidiceğimiz yere gidemiyoruz bile konuşma olarak 1 yaşına anne baba dede nene gibi kelimeler var bizdede biranda açılıyolar konuşma olarak üst dişleri ne kadar ayrık hafif ayrılık sorun değil aksine diş gelişimi için iyi diyorlar doktorlar ayrık kısmın genişliği ne kadar
Yani gözle görülebilir bir şekilde ama çok fazla ayrık değil, ben de araştırdığımda işte ana dişler daha güzel oturması için ayrık olması güzel diyorlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir