Eriği Çekirdeğiyle Yedi Acil Yardım

172 görüntüleme
E

Esra P.

26 Temmuz 2026 22:20
Bebeğim 14 aylık erik vermiştim yemesi için bir baktım çekirdeği yok çekirdeğini çıkarmadan verdim diye hatırlıyorum büyük ihtimalle yuttu ama öksürük vs yok acile götürmeli miyim?
Yağmur K.

Yağmur K.

26 Temmuz 2026 22:25
Herhangi bir nefes boğulma durumu yoksa Allah göstermesin büyük tuvaletinde çıkar benin kızım 2 yaşında oda kaç defa zeytin çekirdeği yuttu tuvaletinde çıktı
E

Esra P.

26 Temmuz 2026 22:31
Yağmur Köse
Herhangi bir nefes boğulma durumu yoksa Allah göstermesin büyük tuvaletinde çıkar benin kızım 2 yaşında oda kaç defa zeytin çekirdeği yuttu tuvaletinde çıktı
Çok korktum yağmur hanım şuan uyudu ama yanından ayrılamıyorum kusar vs diye
D

Demet S. G.

26 Temmuz 2026 22:41
Yerken yutarken sorun yasamadiysa bişey olmaz merak etmeyin kakasindan çıkar kızım 26 aylık hala kiraz zeytin karpuz vs ben ayiklamazsam çekirdeğiyle yiyor
E

Esra P.

26 Temmuz 2026 22:42
Demet Saadet Göymen
Yerken yutarken sorun yasamadiysa bişey olmaz merak etmeyin kakasindan çıkar kızım 26 aylık hala kiraz zeytin karpuz vs ben ayiklamazsam çekirdeğiyle yiyor
Çok şükür yaşamadı her hangi bir tıkanıklık hırıldı yok çok şükür bağırsaklarında filan kalmaz değil mi
Yağmur K.

Yağmur K.

26 Temmuz 2026 22:42
Esra Posta
Çok korktum yağmur hanım şuan uyudu ama yanından ayrılamıyorum kusar vs diye
Çok normal ben ilk kızım nohut bulup yutmuştu 12 aylıkdı kafayı yedim eşim olmasaydı o panikle çocuğa hiçbirşey yapamazdım eşim heimlickyaptı kurtardı sizin allahdan öyle bir durum olmamış sıkıntı etmeyin yutmuş ki rahat rahat uyuyor bak
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Temmuz 2026 22:43
Bizde çekirdek yemedik ama abisi kek yerken poşeti alıp oynamak isterken küçük bı parça kopardı tam ağzında olduğunda farkettim ama yuttu olay sabah olmuştu akşama kadar ters ni durum yaşamadık akşam kakasindan çıktı
D

Demet S. G.

26 Temmuz 2026 23:11
Esra Posta
Çok şükür yaşamadı her hangi bir tıkanıklık hırıldı yok çok şükür bağırsaklarında filan kalmaz değil mi
Kalmaz merak etmeyin kakasinda da aramayın çıktı mı diye  çocuğunuz her zamanki rutinde devam ediyor ekstra bir tepki huzursuzluk ağlama vs yoksa her şey yolunda demektir.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir