Eriği Çekirdeğiyle Yedi Acil Yardım
172 görüntüleme
E
Esra P.
26 Temmuz 2026 22:20
Bebeğim 14 aylık erik vermiştim yemesi için bir baktım çekirdeği yok çekirdeğini çıkarmadan verdim diye hatırlıyorum büyük ihtimalle yuttu ama öksürük vs yok acile götürmeli miyim?

Yağmur K.
26 Temmuz 2026 22:25
Herhangi bir nefes boğulma durumu yoksa Allah göstermesin büyük tuvaletinde çıkar benin kızım 2 yaşında oda kaç defa zeytin çekirdeği yuttu tuvaletinde çıktı
E
Esra P.
26 Temmuz 2026 22:31
Herhangi bir nefes boğulma durumu yoksa Allah göstermesin büyük tuvaletinde çıkar benin kızım 2 yaşında oda kaç defa zeytin çekirdeği yuttu tuvaletinde çıktı
D
Demet S. G.
26 Temmuz 2026 22:41
Yerken yutarken sorun yasamadiysa bişey olmaz merak etmeyin kakasindan çıkar kızım 26 aylık hala kiraz zeytin karpuz vs ben ayiklamazsam çekirdeğiyle yiyor
E
Esra P.
26 Temmuz 2026 22:42
Yerken yutarken sorun yasamadiysa bişey olmaz merak etmeyin kakasindan çıkar kızım 26 aylık hala kiraz zeytin karpuz vs ben ayiklamazsam çekirdeğiyle yiyor

Yağmur K.
26 Temmuz 2026 22:42
Çok korktum yağmur hanım şuan uyudu ama yanından ayrılamıyorum kusar vs diye

Göktenur B.
26 Temmuz 2026 22:43
Bizde çekirdek yemedik ama abisi kek yerken poşeti alıp oynamak isterken küçük bı parça kopardı tam ağzında olduğunda farkettim ama yuttu olay sabah olmuştu akşama kadar ters ni durum yaşamadık akşam kakasindan çıktı
D
Demet S. G.
26 Temmuz 2026 23:11
Çok şükür yaşamadı her hangi bir tıkanıklık hırıldı yok çok şükür bağırsaklarında filan kalmaz değil mi
Yükleniyor...