Ergoterapist Tavsiyesi

73 görüntüleme
N

Nazlı K.

25 Temmuz 2025 15:48
15 aylık erkek bebeğim püre haricinde hiç bir şey yemiyor. Sürekli çorba tarzı şeyler yiyor ve televizyon izlemeden asla yemek yemiyor. Bunun için bir ergoterapist’e başvurmak istiyorum. Daha önce online bir şekilde başvurup memnun kaldığınız biri oldu mu?
B

Berna A. A. ..

25 Temmuz 2025 15:58
Benim kızım da 21 aylık 5 çeşit dahi yemiyor gunde 2 ogün dahi yaptiramiyorum patates kızartması ve makarnayla gün geçiriyor ve ekransiz yemiyor hala anne sütüne cook düşkün. Ergoterapist ben de araştırıyorum ama hep söylenenler aynı mama sandalyesi,birlikte yemek yemek, yemekte özgür bırakmak, değişik gorselli şeyler sunmak vs vs hep denediğim şeyler özel olarak gidilse de farklı şeyler denmeyecek diyor doktoru da ben de ne yapacağımı şaşırdım
S

Sifa D.

25 Temmuz 2025 21:24
Ben de bu konuyu çok araştırdım, online danışmanlıkta İnstagramda @beslenmeterapistii kullanıcı adıyla Funda Özen var, önce online değerlendirme alıp durumunuzu netleştirip ona göre destek alabilirsiniz bazen destek alınmasına gerek görmeyebiliyor, önerilerde bulunuyor ya da yüzyüze çalışılması gerektiğini düşünürse yönlendiriyor. Ben oldukça memnun kalmıştım.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir