Epizyo / Yırtık
227 görüntüleme
B
Büşra
14 Ağustos 2026 00:26
Doğumda yırtığım oldu yüzeysel olduğunu söyledi doktorum 4 dikiş atmış sıkıntı olmasın diye.
Ben bunu çok kafama taktım lohusalıkta ama ağrısınıda hissettim. Üzerine otururken tuvalete giderken. Doktorum böyle bir şey yaşamam için sıkıntı olmadığını tamamen kendimi kastığım için olduğunu söyledi.
Doğum üzerinden 70 gün geçti. Ben hala hassasiyet hissediyorum. Belki de kendi bedenime yabancılaştım, doğumla bedenimiz o kadar değişiyor ki. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ben bunu çok kafama taktım lohusalıkta ama ağrısınıda hissettim. Üzerine otururken tuvalete giderken. Doktorum böyle bir şey yaşamam için sıkıntı olmadığını tamamen kendimi kastığım için olduğunu söyledi.
Doğum üzerinden 70 gün geçti. Ben hala hassasiyet hissediyorum. Belki de kendi bedenime yabancılaştım, doğumla bedenimiz o kadar değişiyor ki. Böyle bir durum yaşayan var mı?
F
Fatma E. ..
14 Ağustos 2026 00:34
Büşra hanım benimde epizyotomi dikişlerim oldu ve 40 gün boyunca oturamadım. Ağrılarımdan şikayet edince doktorum kontrol ettiğinde içerdeki dikişlerde granülasyon dokusu oluşmuş onlardan kaynaklı ağrı yaşamışım.
B
Büşra
14 Ağustos 2026 00:58
Büşra hanım benimde epizyotomi dikişlerim oldu ve 40 gün boyunca oturamadım. Ağrılarımdan şikayet edince doktorum kontrol ettiğinde içerdeki dikişlerde granülasyon dokusu oluşmuş onlardan kaynaklı ağrı yaşamışım.
L
Lütfiye Z. ..
14 Ağustos 2026 03:37
Sonuçta dikiş atılıyor ve yırtık var yüzeysel de olsa gayet normal rahatsız hissetmeniz. Yinede bi kontrole gidin bence en iyi kendiniz bilirsiniz vücudunuzu.

Fatma A. U.
14 Ağustos 2026 06:44
Büşra hanım normal doğum yaptım ve 25 dikişim var 3 gün sancı çektikten sonra 4. Gün doğum yaptım ve zorlu bir doğumdu kızım şuan neredeyse 14 aylık hala canım acıyor hala hassasiyetim var
S
Sıdıka ..
14 Ağustos 2026 15:18
Büşra hanım normal doğum yaptım ve 25 dikişim var 3 gün sancı çektikten sonra 4. Gün doğum yaptım ve zorlu bir doğumdu kızım şuan neredeyse 14 aylık hala canım acıyor hala hassasiyetim var

Fatma A. U.
14 Ağustos 2026 15:23
Çok geçmiş olsun bende normal doğum yaptım dikişlerim var sayısını bilmiyorum doktorum özellikle söylemedi bu yüzden çok olduğunu düşünüyorum 35 gün oldu hal canım yanıyor yürürken otururken zorlanıyorum afedersiniz ama ilişki yaşamaktan da korkuyorum şu an sizde de böyle bi durum oldu mu
Hala klozete gidebiliyorum tuvalet için canım acıyacakmış gibi geliyor atlatamadım
B
Büşra
14 Ağustos 2026 15:32

Fatma A. U.
14 Ağustos 2026 15:33
Çok geçmiş olsun. Sizin dikişiniz çokmuş ben ilk kez bu kadar dikiş duydum.
Yükleniyor...