Epilepsi Nöbeti ??
87 görüntüleme
A
Ayçin K.
28 Haziran 2025 19:44
Kızım 15 aylıkken günde 2 kez ateşsiz havale geçirdi.İlk yapılan testlerde ve eeg si temiz çıktı.Epilepsi paneli genetik testi de temiz.Şimdi array testi yaptırdık.Nöbet birdaha hiç olmadı ancak biz 3 aydır ilaç kullanıyoruz.Çocuk nöroloji doktorumuz hiçbir şey çıkmasa bile 2 sene ilaç kullanacak dedi içimiz hiç rahat değil.Doktorumuzu mu değiştirmeliyiz hocam ne önerirsiniz?
G
Gülhanım Ç.
28 Haziran 2025 20:27
Benim bebeğim de 6 günlükken şüpheli nöbet olarak adlandırdıkları bir durum yaşadı 2 gün arayla. Gözlerini deviriyordu ve bu uzun sürüyordu. İlk olduğunda bizi servise yatırdılar incelemek için testler temiz çıktı taburcu olacaktık aynı şey tekrar oldu ve bu sefer yenidoğan yoğun bakıma aldılar. İlaç başladılar eeg mr ve bir sürü daha test yapıldı temiz çıktı fakat bize de her ihtimale karşı fenorbarbital başlangı ve 6 aylık olana kadar kullandık. Nöbet mi değil mi onu bile netleştiremeden başlamaları bana da doğru gelmemişti fakat güvenmekten başka çarem yoktu. Umarım her şey temizdir ve siz de ilacı bırakırsınız. Allah şifa versin ❤️
A
Ayçin K.
29 Haziran 2025 15:14
Evet benım bebegımde bu şekilde oldu ilkinden sonra eve geldik tekrar oldu epilepsi nöbeti dediler ama tanı koyamıyorlar doktorlara güvenmekten başka çarem yok ama aklıma da yatmıyor.
E
Emine D.
1 Temmuz 2025 16:56
Benim bebeğim de henüz 4,5 aylık gözünü yukarı kaldırıp garip hareketler yapıyor tükürmeye çalışıyor gibi kendini de sıkıyor Epilepsi olabilir mi yoksa normal bi durum mu çok endişeleniyorum
A
Ayçin K.
2 Temmuz 2025 05:25
O anları video cekip mutlaka bi çocuk nöroloji ya da çocuk doktoruna gösterin