Epilepsi

124 görüntüleme
T

Tuğçe ..

7 Ağustos 2026 14:09
Kızım 3.5 yaşında şubat ayında ilk havalesini yaşadı atesliyken geçirdi Eegsinde sorun olmadığı söylendi devlet hastanesinde.Sonrasında 3 kez daha nöbet geçirdi bir ateşsiz diğerleri atesli ama hepsinde Eeg temizdi en sonunda keppra ilacına başlandı.Biz başka bir doktordan da görüş almak istedik ve orada çekilen Eeg de epilepsi olduğunu öğrendik.Havale için kullanmadığımız ilaçlar vardı epilepsi içinde aynı şeyler geçerli mi ek olarak kullanmamamız gereken ilaçlar var mı.
G

Gülcan Ş.

7 Ağustos 2026 15:11
merhaba çok gecmıs olsun benim kızımda epilepsi hastası 3 kez ateşsiz nöbet 1 kez de katılma nöbeti geçirdi epilepsi ilacı dışında sadece calpol kullanabiliyoruz diğer ilaçlar yasak ama hasta olduğunda mecbur kalındığında çocuk doktoru ve nörolog doktorumuz gözetimde ilaç veriyoruz
T

Tuğçe ..

7 Ağustos 2026 18:38
Gülcan Şahan
merhaba çok gecmıs olsun benim kızımda epilepsi hastası 3 kez ateşsiz nöbet 1 kez de katılma nöbeti geçirdi epilepsi ilacı dışında sadece calpol kullanabiliyoruz diğer ilaçlar yasak ama hasta olduğunda mecbur kalındığında çocuk doktoru ve nörolog doktorumuz gözetimde ilaç veriyoruz
Katılma nöbeti nasıl oluyor acaba hastayken mi yoksa hiçbirseyi yokken mi acaba çok geçmiş olsun Allah hepsine şifa versin insallah
G

Gülcan Ş.

7 Ağustos 2026 21:09
Tuğçe
Katılma nöbeti nasıl oluyor acaba hastayken mi yoksa hiçbirseyi yokken mi acaba çok geçmiş olsun Allah hepsine şifa versin insallah
Kızım oyun oynuyordu dolabın çekmesini açıp kapatıp derken parmağını sıkıştırmış sonra ben yetişene kadar canı yandı ağladı 5 saniye kadar sonra ses gitti morardı kendinden geçti katılma nöbeti ilk beş yaşa kadar her çocukta görülebilirmiş kan verdik hemoglabin düşük geldi genelde demiri düsk olunca da katılma nöbeti görülebilirmiş doktorumuz demıstı neredeyse bir ay olacak ağlatmamaya canının yanmamasına dikkat etmeye çalışıyorum
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:19
Kızım epilepsi hastası 2 buçuk yaşında 4 ay oldu teşhis konuldu. İlaca başlayalı 3 ay olmuştu 5 gün arayla 2 kere geçirdi yine. Ve ben kafayı yemek üzereyim kendimde panik atak hastayım. Panik atak ilaçlarım bile fayda etmiyor. Uyuyakalıp ya duymazsam korkusu beni delirtecek.
G

Gülcan Ş.

26 Ağustos 2026 22:22
Zeynep Demirkaya
Kızım epilepsi hastası 2 buçuk yaşında 4 ay oldu teşhis konuldu. İlaca başlayalı 3 ay olmuştu 5 gün arayla 2 kere geçirdi yine. Ve ben kafayı yemek üzereyim kendimde panik atak hastayım. Panik atak ilaçlarım bile fayda etmiyor. Uyuyakalıp ya duymazsam korkusu beni delirtecek.
nasıl nöbetler geçirdi ne süre de oldu çok gecmıs olsun bu arada ama sakin kalmaktan başka çareniz yok ilk başta bende kendimi yedim bitirdim ama Allah biliyor işte o veriyor öyle düşünün
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:26
Gülcan Şahan
nasıl nöbetler geçirdi ne süre de oldu çok gecmıs olsun bu arada ama sakin kalmaktan başka çareniz yok ilk başta bende kendimi yedim bitirdim ama Allah biliyor işte o veriyor öyle düşünün
İlk nöbet 15 20 dakika diğeri 20 gün sonra oldu oda 15 20 dakika sonra ilaca başlandı 3 aydır olmuyordu 5 gün arayla 2 kere geçirdi onlar 5 dakika sürdü. 2. İlaca başladık bir hafta oldu
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:27
Gülcan Şahan
Kasılma titreme el ayak kilitlenmesi göz kayması diş kilitlenmesi ağız kayması köpük kusma sonrası uykuya geçiş
G

Gülcan Ş.

26 Ağustos 2026 22:28
Zeynep Demirkaya
İlk nöbet 15 20 dakika diğeri 20 gün sonra oldu oda 15 20 dakika sonra ilaca başlandı 3 aydır olmuyordu 5 gün arayla 2 kere geçirdi onlar 5 dakika sürdü. 2. İlaca başladık bir hafta oldu
Sizin nöbetler nasıl oluyor acaba ve Nöbetleriniz çok uzun sürmüş doktor bunun hakkında birsey söyledi mi
G

Gülcan Ş.

26 Ağustos 2026 22:32
Zeynep Demirkaya
Kasılma titreme el ayak kilitlenmesi göz kayması diş kilitlenmesi ağız kayması köpük kusma sonrası uykuya geçiş
Çok gecmıs olsun üzüldüm Rabbim sizin de hepimizinde yardımcıaı olsun ama dua etmekten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok ilaçlarını düzenli vermeniz ve nöbet geçirmesine sebebiyet verecek durumlardan uzak durmanız gerekiyor
Z

Zeynep D.

26 Ağustos 2026 22:35
Gülcan Şahan
Çok gecmıs olsun üzüldüm Rabbim sizin de hepimizinde yardımcıaı olsun ama dua etmekten başka yapacak hiçbir şeyimiz yok ilaçlarını düzenli vermeniz ve nöbet geçirmesine sebebiyet verecek durumlardan uzak durmanız gerekiyor
Hepsine uyuyorum aslında her şeyden uzak tutuyorum gözümün önünden ayırmıyorum. İlaç düzeni ve duadan başka hiç bir şey elimden gelmiyor. Allah evlatlarımıza şifa versin bize bağışlasın acılarını yokluklarını göstermesin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir