Ense Terlemesi

85 görüntüleme
A

Ayça ..

4 Şubat 2026 19:55
4 aylık bebeğimin emzirirken yada yatarken ense kısmı çok terliyor normal mi sıcaklık 25 derece kalinda giydirmiyorum
B

Büşra K. ..

4 Şubat 2026 20:09
Doktorlara göre evin sıcaklığı 21-23 derece arası olmalı emerken terlemesi normal efor sarfediyorlar yatarken de büyük ihtimal evin sıcaklığından terliyor
B

Büşra A.

4 Şubat 2026 20:15
24 derece olan yerde bebek zıbınla bile terler diyordu Osman hoca. Ama bende 22-23 derecede kıyafet giyindiriyorum ince olacak şekilde doğduğunda öyle alıştırdım şimdi korkuyorum azaltmaya
A

Ayça ..

4 Şubat 2026 20:20

Büşra Akbulut

24 derece olan yerde bebek zıbınla bile terler diyordu Osman hoca. Ama bende 22-23 derecede kıyafet giyindiriyorum ince olacak şekilde doğduğunda öyle alıştırdım şimdi korkuyorum azaltmaya

Bende ince giydiriyorum bazen de zıbınla duruyor 24 dereceyi bnde düşürmüyorum ama başka bişey olabilir mi diye düşündüm teşekkür ederim
A

Ayça ..

4 Şubat 2026 20:27

Büşra Kılıçaslan

Doktorlara göre evin sıcaklığı 21-23 derece arası olmalı emerken terlemesi normal efor sarfediyorlar yatarken de büyük ihtimal evin sıcaklığından terliyor

Anladım teşekkür ederim büyük ihtimalle o şekilde ama işte annelik başka bişey midir diye merak ediyor
B

Büşra K. ..

4 Şubat 2026 21:12

Ayça

Anladım teşekkür ederim büyük ihtimalle o şekilde ama işte annelik başka bişey midir diye merak ediyor

Rica ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir