Ensafalit

41 görüntüleme
E

Eda Ç.

11 Haziran 2025 21:50
Merhaba hocam 1 yaşında kızım dg 4400 şimdi 12 kg üst solunum enfeksiyonu ile gittik zature dediler sonra taburcu ettiler eve giderken soğuk havale geçirdi nöbet geçiriyor dediler. ensafalit dediler eeg yapıldı ilaç tedavisi kullanıldı iki hafta hastanede yattı sonra anestezili mr yapıldı ama bu süreçte keppra 0.5 ml le başladı her ay 0.1ml azaltilirak günde iki kere ve luminaletten 15 mg ×2 adet günde iki tane yani 4 tane sulandırıp veriyorum bu süreçte ishal ateş oldu suan mr sonuçları gostermeye randevu bulamadım başka sehirdeyim keşke sizin orda olsaydık ağır mi ilaçlar aylarca kullanacakmisiz 5 aylık bir kağıda doz yazdilr verdiler yorumlayabilir misiniz korkuyorum teşekkür ederim.
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

14 Haziran 2025 17:37
Anlattiginiz şeyler birazcık abartılı geldi. Özellikle de nezle Çil gittiğiniz yerde zatürre tanısı almanız. Sonradan tanısı almanız bir şeylerin eksik ya da fazla olduğunu düşündürüyor. Nörolojik tedaviye gelince çocuğunuzun eğer epilepsi tanısı varsa bu durumda nöroloji doktorunuzun önerdiği ilaçları kullanmak zorundasınız. Bazı kötü hastalıkları dışlamak için görüntüleme yapmak zorundalar. Doktorunuzun önerdiği şekilde tedaviize devam edin. Süreçte sıkıntı yaşarsanız online danışmanlık sürecimizi konuşabiliriz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir