Endişeliyim..

182 görüntüleme
E

Elif N. ..

16 Şubat 2026 23:38
Dün bir konu oluşturmuştum, bebeğim düşmüştü. İçim hâlâ hiç rahat değil bugün tekrar hastaneye götürdüm, damak ve diş etleri mos mos güldükçe canım çok sıkılıyor ve ağlıyorum daha önce başına böyle bir şey gelen oldu mu , bu platformdaki anneler hemşireler ve doktorlar desteğinize ihtiyacım var.
Beyza E.

Beyza E.

16 Şubat 2026 23:44
Bebeğim 7 aylıkken 70 santimlik yataktan düştü, kaşının altından bir santimlik bir kırık oldu… (şuan 10 aylık elhamdülillah iyi) o günleri nasıl geçirdiğimi bi Allah bi ben biliyorum. Evet çok zor bir durum ama bebekler düşe kalka büyüyorlar dedikleri gerçek. Kendinizi üzmeyin lütfen iyileşir. Doktor sorum yok dediyse öyledir 🌸 Rabbim daha beterlerinden korusun yavrularımızı 🌸
E

Elif N. ..

16 Şubat 2026 23:48
Çokça AMİN Beyza hanım, anne yüreği dayanamıyor, gördükçe birden ağlama tutuyor ve kendimi avutmaya çalışıyorum ama nafile..
B

Büşra K. ..

16 Şubat 2026 23:55
Elif Nur Hanım merhaba umarım bebeğiniz iyidir geçmiş olsun ne kadar dikkat edersek edelim bebişler illa ki düşüyor öncelikle sakin olun söz konusu evlatsa insan herşeyi düşünüyor benim kızım da ilk defa 9 aylıkken düşmüştü şu an 2 yaşında hâlâ düşüyor engel olamıyorum maalesef kızım benim yatağımdan parkeye düştü yerde halı da yoktu kulağının içi morarmıştı bakıp bakıp ağlıyordum sizin gibi 15 gün sonra bir daha düştü sonra diğer kulağının içi morardı sabah 5'te hastaneye nasıl götürdüğümü hatırlıyorum da şu an dönüp bakıyorum da o günlere düşe kalka büyüyorlar elimizden geldiği kadar tedbir alsak da düşüyorlar dünden bu yana ağlamanız bile ne kadar iyi bir anne olduğunuzu gösteriyor sakin olun böyle böyle yaş alacaklar elimizden gelse evlatlarımızı pamuklara saracağız ama mümkün değil Allah tekrarını yaşatmasın size bağışlasın evladınızı🌸
B

Büşra K. ..

16 Şubat 2026 23:56
Farklı bir ortamda bulunmak sizi psikolojik olarak rahatlatır kızım düştüğünde kendi yatağımda 1 ay uyuyamamıştım ne yapıyorsak onların iyiliği için ufak tefek kazalar olmasa işte bizler de robot değiliz insanız karşımızdaki bir canlı insan sonuçta Allah beterinden korusun
E

Elif N. ..

17 Şubat 2026 10:35

Büşra Kılıçaslan

Elif Nur Hanım merhaba umarım bebeğiniz iyidir geçmiş olsun ne kadar dikkat edersek edelim bebişler illa ki düşüyor öncelikle sakin olun söz konusu evlatsa insan herşeyi düşünüyor benim kızım da ilk defa 9 aylıkken düşmüştü şu an 2 yaşında hâlâ düşüyor engel olamıyorum maalesef kızım benim yatağımdan parkeye düştü yerde halı da yoktu kulağının içi morarmıştı bakıp bakıp ağlıyordum sizin gibi 15 gün sonra bir daha düştü sonra diğer kulağının içi morardı sabah 5'te hastaneye nasıl götürdüğümü hatırlıyorum da şu an dönüp bakıyorum da o günlere düşe kalka büyüyorlar elimizden geldiği kadar tedbir alsak da düşüyorlar dünden bu yana ağlamanız bile ne kadar iyi bir anne olduğunuzu gösteriyor sakin olun böyle böyle yaş alacaklar elimizden gelse evlatlarımızı pamuklara saracağız ama mümkün değil Allah tekrarını yaşatmasın size bağışlasın evladınızı

Amin Büşra hanım çok teşekkür ederim ♥️
B

Büşra K. ..

17 Şubat 2026 11:41
Rica ederim ❤️
A

Ayla A.

17 Şubat 2026 14:51
Ben kızımı 4 aylıkken pusetin düşürdüm BEN düşürdüm ve çığlık kıyamet hastaneye nasıl gittik sabahı nasıl ettik inanın çok zordu hala aklıma geldikçe içim sızlıyor. Acilde o kadar feryat figandım ki acilde kan revan içindeki insanlar bile gelmiş geçmiş olsun diyordu anne çok zor ve yorucu fiziki yorgunluğu geçtim bu tarz şeyler daha çok yoruyor. Allahım bebeklerimizi korusun size de gelmiş geçmiş olsun
E

Elif N. ..

17 Şubat 2026 15:13

Ayla Akça

Ben kızımı 4 aylıkken pusetin düşürdüm BEN düşürdüm ve çığlık kıyamet hastaneye nasıl gittik sabahı nasıl ettik inanın çok zordu hala aklıma geldikçe içim sızlıyor. Acilde o kadar feryat figandım ki acilde kan revan içindeki insanlar bile gelmiş geçmiş olsun diyordu anne çok zor ve yorucu fiziki yorgunluğu geçtim bu tarz şeyler daha çok yoruyor. Allahım bebeklerimizi korusun size de gelmiş geçmiş olsun

Teşekkür ederim Ayla hanım, 2 gün olacak akıttığı kan gözümün önünden gitmiyor rabbim bütün bebeklerimize şifa sağlık sıhhat versin, sizlere de çok geçmiş olsun 🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir