Endişelenmeli Miyim

214 görüntüleme
G

Gamze S.

12 Ağustos 2026 23:48
Kızım 4 gün sonra 14 aylık olacak ama yürümüyor. Adımlıyor koltuk kenarlarında kendi başına ayağada kalkıyor ama yürüme yok henüz bacakları titriyor. Alkış bay bay yok henüz adına dönüp bakıyor evet veya hayırı anlıyor gülümsüyor ama çok huysuz bi çocuk bu ara zaten dişten de çok çekiyoruz ailecek onunda getirdiği bi ateşlenme vs oldu bi süre. Hem çok sıcak evet ama çok fazla terliyor sizce sebebi ne olabilir geç değil mi yürümek için veya alkış bay bay yapmamak için
S

Sibel A.

Premium Üye
13 Ağustos 2026 00:49
Öncelikle sakin kalmalısın annesi 🥹Annelik ciddi anlamda hep düşünmek ile geçiyor. Hergün takacak birşey buluyoruz malesefki. Evde siz rol model oluyor musunuz peki bay bay yada alkış diye sürekli yani hergün hatırlatın tekrar tekrar tekrar. Benim oğlumda 13 aylık benimki de herşeye ama herşeye ağlıyor yani
G

Gamze S.

13 Ağustos 2026 07:44
Valla bizikide her şeye ama her şeye ağlıyo kimseyi istemiyo benim dışımda ne yapıcam bilmiyorum
D

Dilayda ..

13 Ağustos 2026 08:51
Merhaba ayaklarını güçlendirmek için yürüme arkadaşından destek almasını sağlayıp yardımcı olmuştum bebeğime. Adımlıyor demişsiniz destekle kısa sürede kendi yürümeye başlayacaktır. Bay bay yapması sanırım çocuklarda isteğe bağlı. Gün içinde oyunlarla şarkılarla alkış bay bay gibi hareketleri yapabilirsiniz. Diş süreci zor bir süreç huzursuz olmasının en büyük nedeni diştir. Diş için soğuk uygulama yapıyor musunuz bizde çok işe yaramıştı. Oda sıcaklığınız fazlaysada rahatsız hissediyor olabilir. Duygularını ifade edemedikçe ağlamalar fazla oluyor maalesef.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir