Endişelenmeli Miyim ?

144 görüntüleme
F

Fatoş S. ..

4 Aralık 2025 18:09
Merhabalar. Oğlum 9 aylık göz teması var . Seslere,ismine tepkisi var. Sosyal gülümsemesi var.Babıldama var Taklit etme var.Aslında her şeyi normal. Eşim ve benim kafamdaki soru işareti şu. Bizi gördüğünde ,oyuncaklarını, kitaplarını veya yeni bir şey gördüğünde, kuzenini gördüğünde mama sandalyesine oturttuğumuzda elini çok açıp kapatıyor. Ayaklarını da bilekten çeviriyor. Ben şöyle düşünüyorum heyecanını , mutluluğunu kontrol edemediği için 6. ayının civarinda başladı. Nasıl bir yol izlemeliyiz . Neler yapabiliriz.Bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayanlar cevap verirse çok sevinirim.
O

Oya K.

4 Aralık 2025 18:20
Merhabalar anlattığınız herşey normal, benim oğlumda bu şekilde tepkisiz kalırsa korkmalısınız 🌸
F

Fatoş S. ..

4 Aralık 2025 18:22
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Oya Hanım. Sosyal medya da öyle şeyler karşıma çıkıyor ki . Yani neyi nasıl düşüneceğimi bilmiyorum bazen.
S

Seyhan B. ..

4 Aralık 2025 18:54
Ayy bosverin şusosyal medyayi
S

Seyhan B. ..

4 Aralık 2025 19:03
Benim oğlumda öyleydi hattaçok daha fazla hareketliydi şimdi 11 yaşında gayet sağlıklı...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir