En Geç Ne Zaman Dönmeli?

105 görüntüleme
S

Selvn ..

17 Ağustos 2025 10:41
Arkadaşlar kızım sadece tek tarafa dönüyor sırt üstünden karın üstüne. Şu an tam 6 aylık. Ne zamana kadar tam dönemezse sorun olur? Sizin bebişler ne zaman döndüler?
H

Hilal G. P.

17 Ağustos 2025 19:25
Benimki 7 aylıkken dönmeye başladı. Sürekli yüz üstü egzersiz yapın kol kasları gelişsin. Sizde yanında sağa sola dönüş gösterin ben öyle öyle alıştırmaya çalıştım baktım dönmüyo saldım kendi kendine dönmeye başladı. Neyi üstelesem onu yapmadı tamamen kendi keyfi ne zaman isterse o zaman döndü 😅
S

Selvn ..

18 Ağustos 2025 04:43
Teşekkür ederim ben de biraz salayım o zaman 😁
Fadile B.

Fadile B.

18 Ağustos 2025 19:19
Bizimki 6.ayda uykuda dönmeye başladı ama uyanıkken asla dönüyordu şimdi 7.ay alıştı
S

Selvn ..

18 Ağustos 2025 20:17
Benimki de alışır inşallah beklemedeyim bakalım 🥲
B

Burcu E.

18 Ağustos 2025 20:25
Selvn hanım ben de böyle böyle kafayı yiyordum ta ki bir gün lömbürt diye kendini attığını görene kadar. Korkmayın dönüyorlar da, yuvarlanıyorlar da. Hatta şöyle diyeyim nasılsa dönemiyor diye önlemsiz kalmayın bir anda yapıveriyorlar
S

Selvn ..

18 Ağustos 2025 20:28
Ben de görür müyüm acaba 😁 takmak istemiyorum ama insan ister istemez takıyor kafasına. evet dediğiniz gibi burcu hanım dikkat etmekte fayda var. Teşekkür ediyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir