Emzirmiyorum Ama Mastit Olmuşum Ne Yapabilirim Fikrinize İhtiyacım Var(bütün Koca Karı Bilgilerine Açığım🥺)
237 görüntüleme
M
Melike M.
3 Temmuz 2026 22:38
Kızlar 4 yaşında kızım var.1.5 sene önce emzirmeyi kestik ama bundan 4 gün önce başlayan ağrı ile doktora [gittim.mastit](gittim.mastit) oldugumu öğrendim.İlaçları içiyorum ama halaa aynı farklı olarka evde yapılabilecek neler var?? O kadar kötü durumdayım ki her şeyi deneyebilirim🥺

Göktenur B.
3 Temmuz 2026 22:43
Duşa girin sıcak suyla ovalayın göğüsünüzü birde ben oğlumu Emzirmeyi keserken hiç sağım yapmadım için olmuştum lahana yaprağını haşlayıp koymuştum birde soğuk uygulamıştım birde acaba canınız bişey çekmiş olabilir mi ben küçük oğlumu aktif emziriyorum geçen gün aşırı şişmişti göğüsüm annem canın bişey mi çekti dedi düşündüm ve gerçekten aklımdan geçen bişeyi yemediğim için şişmiş sonra yedim hemen gevriy
M
Melike M.
3 Temmuz 2026 22:45
Canımın çektiği bir şey hatırlamıyorum öyle.Dediklerinizin hepsini yapmıştım .Sadece lahana yapragını denememiştim.Beyaz lahanının yapragı mı olması gerek?

Göktenur B.
3 Temmuz 2026 22:47
Canımın çektiği bir şey hatırlamıyorum öyle.Dediklerinizin hepsini yapmıştım .Sadece lahana yapragını denememiştim.Beyaz lahanının yapragı mı olması gerek?
A
Aslıhan G.
3 Temmuz 2026 22:58
Beyaz lahana yaprağı uygulaması yapın tamamen geçirmez ama rahatlatır . Sıcak suda yumuşatıp göğsünüze sarın bunu günde birkaç kere uygulayın ağrılarınızı hafifletecektir .
M
Melike M.
3 Temmuz 2026 23:07
Evet onu biraz sıcak suda yumuşatıp teninizi yakmıcak şekilde göğüsüme sarmıştım zaten iki gün çok ağrım oldu 3. gün geçti ama çok kötüydüm ağrısı sırtıma kadar vurmuştu iki gece yatıp uyuyamadım oturarak biraz uyuduğumu biliyorum
M
Melike M.
3 Temmuz 2026 23:07
Beyaz lahana yaprağı uygulaması yapın tamamen geçirmez ama rahatlatır . Sıcak suda yumuşatıp göğsünüze sarın bunu günde birkaç kere uygulayın ağrılarınızı hafifletecektir .
N
Nur ..
3 Temmuz 2026 23:47
Bebeğim 10.5 aylık aktif emziriyorum ara ara süt kanallarımın tıkandığı oluyo bi keresinde ne yaptıysam rahatlatamadım maydonozlu cıvık bir hamur ( su, un, maydonoz yapay zekada direkt bu şekilde tarif vermişti) yoğurup onu göğsüme sürmemi sonrasında sarmamı tavsiye etmişlerdi yaptım onunla rahatladım belki size de faydası olur 🌸
M
Melike M.
4 Temmuz 2026 00:45
Bebeğim 10.5 aylık aktif emziriyorum ara ara süt kanallarımın tıkandığı oluyo bi keresinde ne yaptıysam rahatlatamadım maydonozlu cıvık bir hamur ( su, un, maydonoz yapay zekada direkt bu şekilde tarif vermişti) yoğurup onu göğsüme sürmemi sonrasında sarmamı tavsiye etmişlerdi yaptım onunla rahatladım belki size de faydası olur 🌸
N
Nur ..
4 Temmuz 2026 00:48
Yaa öyle mi degişikmiş ilk defa duydum.rDeneyeceğim bunuda teşekkür ederim sağolun🙏🏻
F
Filiz E. ..
4 Temmuz 2026 01:05
Bildiğiniz bütün ayetleri okuyun bir iki kere göğüs ucunu çekin çok iyi geliyor bide sıcak duş ve masaj bende de oldu aynısı çok iyi geliyor hemen geçiyor
M
Melike M.
4 Temmuz 2026 01:30
Bildiğiniz bütün ayetleri okuyun bir iki kere göğüs ucunu çekin çok iyi geliyor bide sıcak duş ve masaj bende de oldu aynısı çok iyi geliyor hemen geçiyor
s
sslslsl
4 Temmuz 2026 01:58
ben lahana yapragini cigden koyuyorum hasta memenin sicakligiyla bi sure sonra haslanmis gibi oluyor icerisindeki kukurt sayesinde iyi geliyor cok gecmis olsun
M
Merve
4 Temmuz 2026 02:20
Cok gecmis olsun mastit bende oldum cok kotu bir durum gerçekten ara ara da tikanmalarim oluyor ama şunu söylemeliyim sicak sut üretimini arttırır aksine sizin üretimi durdurmanın ve tıkanması açmanız lazim o yüzden lahana yaprağını sicak degil aksine buzlukta bekletip uygulayın sagim yapabiliyorsanız elle sagim yapın makina ile yaparsanız uzun süre sağımda memeye sut üret mesajı göndermiş olursunuz ve tıkalı görüşünüz dahada kotu bir hal alır daha evvel bir cok kez tıkanmış biri olarak naçizane tavsiyem soğuk buz lahana kopyası ve elle sagimdir lahana içerisindeki kükürt sütü keser tekrar cok gecmis olsun
Yükleniyor...