Emzirmeyi Sonlandırma Yardıımmm!
57 görüntüleme
D
Dilara D. ..
2 Ocak 2026 21:54
15 ocakta 2 yaşına girecek bebeğim. Çok emiyor emmeden uyumuyor uykuda kalkıp saatlerce emiyor gündüz abartısız 20 kere memeye geliyor acmayinca da çıldırıyor. Yemek yemiyor vitaminleri yerinde ama kilo almıyor. Artık benim hayatımı da etkiliyor olur olmadik markette sokakta misafirlikte meme diye bağırıp ağlıyor. Kesmek istiyorum vicdan yapıyorum ne zaman kesmeliyim bilmiyorum. Ama çok yoruldum artık emzirmeyi bırakin göğüs ucuma temas ettiği zaman bile sinirlerim zipliyor.
C
Cennet C.
2 Ocak 2026 22:30
Nasıl kesileceğini bilmiyorum benim kızım 11 aylıkken mastit oldum sonra kanayan yara haline dönüştü ve kızım bıraktı. Ama siz elinizden gelenş yapmışsınız bu zamana kadar. Emmeyi bırakınca yemesi ve uykusu düzelir ikinizde rahat edersiniz. Benim kızım emmeyi bırakınca gece sadece bir kez uyanıyordu mama veriyordum geri yatıyordu. Sabah da anne mutlu bebek mutlu uyanıyorduk. Tabiki keşke yara olmasaydı da iki yaşına kadar emzirebilseydim ama şartlar öyle gelişti.

Hatice C. ..
3 Ocak 2026 02:08
Salça sürün ama çocuk görmesin her meme isteyişte kanamiş deyin tadını zaten beğenmeyecektir geceleride süt ısıtıp verin öyle öyle bırakacaktır
E
Esra
3 Ocak 2026 05:05
2yaşında bir bebekle konuşabilirsiniz ona sütün azaldığını yavaş yavaş biteceğini anlatınaşama aşama emmek istediğinde bunu tekrarlayın sonra biraz zaman geçince sütün bittiğini artık gelmeyeceğini söyleyin ve vermeyin bunları onunla göz hizasında konuşarak anlayacağışekilde aanlatın istediğimde dokunmasına izin verintiksinmeden anlayışla bırakacaktır bir çok kişi bu şekilde başarıyla bırakıyor

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
3 Ocak 2026 11:29
@Dilara Demirci hanım size önerim kademeli olarak sonlandırma yapmanız birden kesme olayına girerseniz Bebek’te travma yaratabilir ve psikolojik olarak kendinizi de bebeğinizi de etkilemiş olursunuz kademeli olarak sonlandırmayı düşünürseniz bu konu hakkında size yardımcı olurum 05060389958 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirsiniz