Emzirmeyi Sonlandırma

71 görüntüleme
E

Esra D.

7 Nisan 2026 00:10
Merhaba bebeğim 21 aylık aşırı bi meme düşkünlüğü olmaya başladı önceden aralıklı emerdi şimdi sürekli istiyor sofrada iki lokma yiyip kalkıp meme diyor ben artık yemeklere daha çok yönelmesini istiyorum bırakmaktırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim
D

Derya Ö.

7 Nisan 2026 00:23
Aynı konudan müzdaribim 21 aylık yemesinde sorun yok ama gece neredeyse saat başı uyanıyor kesmek istiyorum memeden ama nasıl olacak bilmiyorum aşırı düşkün 😞
Fatoş .

Fatoş ..

7 Nisan 2026 01:27
Ay kızlar ben sütten kestiğimden beri hem yemesi düzeldi hem de sabaha kadar kesintisiz uyudu.Sabır taşını sürdüm ben iki kere ağzına aldı üçüncüsünde ben teklif edince sofraya koşup yemek yedi😆
İ

İnanç B.

7 Nisan 2026 01:36
3 gün çekersiniz bıraktırırken illaki zorlanacak memeye güvendiği için yemek de yemiyorlar göğsünüze ruj sürebilirsiniz açıp bakınca eh pis olmuş vs derseniz bırakabilir her seferinde bunu yaparsanız kendisi istemez zaten
E

Esra D.

7 Nisan 2026 11:52

Fatoş

Ay kızlar ben sütten kestiğimden beri hem yemesi düzeldi hem de sabaha kadar kesintisiz uyudu.Sabır taşını sürdüm ben iki kere ağzına aldı üçüncüsünde ben teklif edince sofraya koşup yemek yedi😆

Sabır taşını bugün alıp süreceğim gece vermedim sabahta vermedim çok güzel kahvaltı yaptı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir