Emzirmeyi Sonlandırma

77 görüntüleme
B

Belkıs Z. ..

1 Temmuz 2025 21:14
Bebeklerim 3 gün sonra 10 aylık olacak. Isırmaları arttı, canım çok yanıyor. Emzirmeyi sonlandırmam uygun olur mu?
C

Ceylan Y.

1 Temmuz 2025 21:18
Hayır henüz çok erken emzirmeye devam etmeni öneririm. 10 aylık bebekler annenin söylediklerini anlayan dönemlerden biri. Bebeğine ısırdığında canının yandığını söyle devam ettiğinde de emzirmeyi kes ve göğsünün acıdığını söyle eminim sizi anlayacaktır .
B

Belkıs Z. ..

1 Temmuz 2025 21:29
Teşekkür ederim
N

Nesibe N. Ö. ..

1 Temmuz 2025 22:51
Sizi ısırdığında hafifçe burnunu veya çenesini sıkın ama hafifçe :) anlayacaktır yada azaltacaktır çünkü tepki verdikçe daha fazla yapma eğiliminde oldukları bir dönem. Diş döneminde daha sık oluyor bu durum
M

Melike C. ..

3 Temmuz 2025 23:06
Cevap vermeden geçemezdim. Oğlum 7bucuk aylıkken ısırmalara başladı acısını çok çok iyi anlıyorum en sonunda diyordum emzirmeyi bırakıp mamaya başlayayım o derece canım yanıyordu. Benim bebeğim emzik biberon tutmayan bi bebek vicdan yaptım sabrettim çok dualar ettim isirmasin diye emzirirken yönünü başka yerlere çektim isiracagini anladığımda da göğsümü serçe parmağımla nazikçe aldım 10 gün sonra yaşımıza gireceğiz belki 2 aydır isirmiyordu dünden beri yine ısırmaya başladı 4 dişi var 4 diş ile de efsane aciyor öncekiler neymiş dedim istemsiz ani tepki verdim ve aşırı ağladı bana vurdu bir daha da ısırmadı. Sanırım büyüdükçe anlıyorlar sabret annesi geçecek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir