Emzirmeyi Kesmek Zorunda Kalmak
120 görüntüleme
Z
Zeynep G. T. ..
25 Haziran 2025 11:28
Merhaba hocam bebeğim tam 1 yaşına girdiği gün kanser olduğumu öğrendim ve kemoterapi almaya başladım mecburen emzirmeyi bırakmak zorunda kaldım bebeğim doğdu günden beri biberon tutmadı reddetti almadığımız marka biberon kalmadı ama istemedi başıma böylesi bir durum gelince tekrar denedik yine almadı her çeşit mamayı verdik onuda kabul etmedi şimdi sadece ek gıdayla besleniyor sizce sadece ek gıda yeterli olur mu lütfen yardım edin
Ş
Şeymanur A. ..
25 Haziran 2025 12:14
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, anne sütünü hiç veremeyen anneler var üzülmeyin bence ek gıda zamanına kadar emzirmişsiniz en azından bence yeterli olacaktır. Kendi sağlığınıza odaklanın en güzel şekilde atlatırsınız umarım süreci 🙏🏻
Z
Zeynep G. T. ..
25 Haziran 2025 12:29
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sağolsun Allah razı olsun inşallah bebeğim için atlatıcam 😍
A
Aslı B. K.
26 Haziran 2025 22:03
Rabbim şifa versin ve sizi evladınıza bağışlasın inşallah. 1 yaşına kadar doya doya emmiş yavrunuz ne güzel. Bu konuyu dert etmeyin hiç gönlünüz ferah olsun 1 yaş sadece ek gıda için gayet uygun bir yaş bence. Şimdi anne sütüne değil anne mutluluğuna ihtiyacı var biriciğinizin. Bebeğiniz için atlatacak ve ilerde bunu ona anlatacaksınız sen biberon tutmuyordun bende kafaya takıyordum diye birlikte güleceksiniz ☺️
B
Büşra T.
27 Haziran 2025 20:27
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin çaresiz dert keder vermesin 🤲🏻❤️ hiç üzülmeyin benim bebeğim hiç emmedi sütümde 40 günden sonra kesildi mama kullandık 9,5 aylığız doktorumuz 1 yaşında mamayı keseceğimizi söyledi yani sadece ek gıdayla besleneceğiz demek ki yeterli 😊 Allah size ve yavrunuza sağlıklı uzun ömürler versin eminim ki bu süreci güzel ve çabuk atlatacaksınız çünkü siz güçlü bir annesiniz ❤️
Z
Zeynep G. T. ..
27 Haziran 2025 20:46
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok güzel bu saatte bana umut oldunuz arkadaşlar çok çok teşekkür ederim ❤️