Emzirmeyi Kesme Zamanı

305 görüntüleme
F

Fatma E. ..

12 Haziran 2026 22:53
Merhaba oğlumu tam sütten kesecekken hastalandım onunda şuan azı dişleri çıkıyor aşırı derece de memeye düşkünlüğü arttı nerdeyse hiç yemek yemiyor iyileşinceye sütten kesmek istiyorum gerçekten çok bunaldım hiç durmuyor uyku yok tükendim ve kimse anlamıyor beni siz ne zaman kestiniz sütten nasıl yol izlediniz etrafımda cahilde çok her kafadan ayrı ses çıkıyor zaten çocukta akşama kadar bunalıyoruz her şeye yetişmeye çalışıyoruz
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 23:05
Ben büyük oğlumu 13 aylıkken kestim aynı sizin gibi sadece meme yemek yemek istemiyordu her yerde meme istiyordu artık çok bunalmıştım biran da kestim inanın ilk gün zorlandık sonrasında hiç aramadı ben çok rahatsızlandım sadece 3 4 gün süt çekilene kadar çok ağrım oldu ama sonrasında geçti bana göre zaten bı çocuğun iki yaşa kadar emmesi gereksiz zaten herseyi yiyebiliyor artık ben anne sütünün belli yaştan sonra yaradığını düşünmüyorum anca bize eziyet oluyor
F

Fatma E. ..

12 Haziran 2026 23:13
Göktenur Bektaş
Ben büyük oğlumu 13 aylıkken kestim aynı sizin gibi sadece meme yemek yemek istemiyordu her yerde meme istiyordu artık çok bunalmıştım biran da kestim inanın ilk gün zorlandık sonrasında hiç aramadı ben çok rahatsızlandım sadece 3 4 gün süt çekilene kadar çok ağrım oldu ama sonrasında geçti bana göre zaten bı çocuğun iki yaşa kadar emmesi gereksiz zaten herseyi yiyebiliyor artık ben anne sütünün belli yaştan sonra yaradığını düşünmüyorum anca bize eziyet oluyor
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum 1 yaş yeterli bence bizi gerçekten yıpratıyor kıyamıyorum ama sinirlerim çok yıpranıyor ve çok hırçın gün içinde de hiç bir şey yaptırmıyor bilmiyorum yani annelerin işi çok zor rabbim yardım etsin hepimize benim ilk çocuğum belki o yüzden bu kadar yıprandım
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 23:19
Fatma Emre
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum 1 yaş yeterli bence bizi gerçekten yıpratıyor kıyamıyorum ama sinirlerim çok yıpranıyor ve çok hırçın gün içinde de hiç bir şey yaptırmıyor bilmiyorum yani annelerin işi çok zor rabbim yardım etsin hepimize benim ilk çocuğum belki o yüzden bu kadar yıprandım
Bende ikincisinde çok yiprandim büyük 6 yaşına küçük 10 aylık iki aydır gece uykusu berbat bu ara birde diş ishal pişik hiç bir çocuk bir olmuyormus bunu anladım
F

Fatma E. ..

12 Haziran 2026 23:22
Göktenur Bektaş
Bende ikincisinde çok yiprandim büyük 6 yaşına küçük 10 aylık iki aydır gece uykusu berbat bu ara birde diş ishal pişik hiç bir çocuk bir olmuyormus bunu anladım
Sizin durumunuz da zor anneler çok yıpranıyor maalesef ve şuan ki çocukların uyku problemi var ben doğduğundan beri her yolu denedim yok hiç bir şey çözüm olmadı gündüz bir saat uyuyor gece uykusuna geçmesi 10 11 i buluyor ve sabaha kadar sürekli uyanıp ağlıyor emiyor
F

Fatma E. ..

12 Haziran 2026 23:24
Göktenur Bektaş
Tek bir şey kaldı emzirmeyi kesmek ondan sonrada uykusu düzelmezse bilmiyorum artık ne olacak
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 23:47
Fatma Emre
Tek bir şey kaldı emzirmeyi kesmek ondan sonrada uykusu düzelmezse bilmiyorum artık ne olacak
Benimkinin uyku problemi yoktu aslında bebekliginden beri uykuyu seven bı çocuk şuanda da en geç 9 da uyumuş oluyor ama gece her fırsatta emek için uyanıyor buda beni çok yıprattı sabah 6 da ayaktayiz bende gece emmesini azalmaya çalışıyorum ama malesef diş süreci bu ara bizi çok yıprattı
Göktenur B.

Göktenur B.

12 Haziran 2026 23:49
Fatma Emre
Sizin durumunuz da zor anneler çok yıpranıyor maalesef ve şuan ki çocukların uyku problemi var ben doğduğundan beri her yolu denedim yok hiç bir şey çözüm olmadı gündüz bir saat uyuyor gece uykusuna geçmesi 10 11 i buluyor ve sabaha kadar sürekli uyanıp ağlıyor emiyor
Gündüz uykusunu almayınca gece dahada huzursuz oluyor çocuklar benimki öyle eğer gündüz güzel uyursa gecede mutlaka güzel geçiyor
F

Fatma E. ..

12 Haziran 2026 23:51
Göktenur Bektaş
Gündüz uykusunu almayınca gece dahada huzursuz oluyor çocuklar benimki öyle eğer gündüz güzel uyursa gecede mutlaka güzel geçiyor
Nasıl başarıcaz bilmiyorum herşeyi deniyorum da evet çok huysuz oluyor uykusu geliyor ilerleyen saatlerde
E

Elif G.

19 Haziran 2026 02:35
Ah ne xorlsnimusnzdr aynı bende ogkumls ayni durumdayizydz . Allah kolaylkilluk versn .1 yaş sonrası vitamin değerinde ilaç gibi dielim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir