Emzirmeyi bittirmeli miyim
98 görüntüleme
G
Gülsüm ..
8 Haziran 2025 05:01
Bebeğim doğduğu günden beri bir emzirme sorunu yaşıyoruz gerek uykuda gerek sağarak bir şekilde 8 aya kadar vermeye çalıştım iki haftadır sütüm birden azaldı ve bebeğim uykuda bile emmek istemiyor artık dişi çıktı ne yapmam gerek acaba kesmeli miyim çünkü sağarak zorla vermek artık fazlasıyla yormaya başladı ek gıda da fena değil kilosu 8.5
N
Nuray A. ..
8 Haziran 2025 05:07
Her bebeğin emzirme serüveni farklı tabiki. Ancak elinizden geldiği kadar emzirmeye çalışın bence. Dış döneminde olduğu için reddetmesi normal. Süt artışı yeniden sağlayabiliyor emzirme danışmanından yardim alabilirsiniz çoğu hastane de ücretsiz var. Zorla tabiki veremezsiniz yine reddeder çünkü
G
Gülsüm ..
8 Haziran 2025 06:59
İnan ki çok çaba sarf ettim destek alsam bile bebeğim mama ve süt seven bir bebek olmadı ne kadar vermeliyim ne kadar sürmeli bilmiyorum dişi patladı çıktı yani dişle ilgili bir durum değil bu gece emmeyi tamamen red ediyor
Y
Yıldız S. ..
8 Haziran 2025 10:17
Ben de aynı şekilde zorla zorla 3. Aydan beri meme reddi olan bebeğime ilk 6 ay anne sütü ile 8 aya kadar meme artı mama ile devam ettim. Ama artık ne kadar sağım yapsam da sütüm emmediği için azaldı gitgide. Artık ben de çok zorlandığımdan ve süt de gelmediğinden düzgün bırakmak zorunda kaldım memeyi. Çok zor durum gerçekten
G
Gülsüm ..
8 Haziran 2025 10:23
Evet gerçekten yorucu ve üzücü bir anne için süreç aşırı yıpratıcı bir anne için hiç anne sütü almayan bebeklerde var diyerekten kendimi motive etmeye çalışıyorum çaresizce