Emzirmeyi Bırakmak Zorundayım Formül Mamayı Kabul Etmiyor Ne Yapacağım 😔
87 görüntüleme
H
Hediye D.
16 Temmuz 2025 18:59
Merhabalar
Oğlum şu an 16 aylık, prematüre bebek 32 haftalık doğum yaptım ve sadece anne sütü ile büyüdü. Ek gıda konusunda hiç bir sorunumuz yok her şeyi yiyor ama emmek istiyor özellikle geceleri. Emme arzusunu sağıp dondurduğum sütlerle bastırıyorum ama son 2 günlük sütüm var 🥺 aptamil ve hipp devam sütü denedim kabul etmiyor 🥺 bir öneriniz varsa yardım edin lütfen 🙏🏻
Oğlum şu an 16 aylık, prematüre bebek 32 haftalık doğum yaptım ve sadece anne sütü ile büyüdü. Ek gıda konusunda hiç bir sorunumuz yok her şeyi yiyor ama emmek istiyor özellikle geceleri. Emme arzusunu sağıp dondurduğum sütlerle bastırıyorum ama son 2 günlük sütüm var 🥺 aptamil ve hipp devam sütü denedim kabul etmiyor 🥺 bir öneriniz varsa yardım edin lütfen 🙏🏻
Y
Yağmur K. ..
16 Temmuz 2025 19:09
Tahin sütü denediniz mi ya ben hiç bilmiyorum tadını daha deneyemedim ama bir deneyin isterseniz bi baktınız sevdi, sütten daha fazla kalsiyum var içinde çok faydalı bişey keşke benim çocuklarım içse. Sözde tadı çok güzel oluyormuş süt gibi oluyormuş yapanların yalancısıyım bi araştırın isterseniz