Emzirmeyi Bırakma Uykuya Geçirme

266 görüntüleme
Melike A.

Melike A.

29 Ağustos 2026 17:44
Oğlum 19aylık şuan hamile kaldığım için doktor tavsıyesıyle emzirmeyi bırakmam gerekti 3 gündür sabır taşı ile deniyoruz biberon kullanırdı şuan ne süt ne su ne baska bısey biberonda kullanmıyo uykuya gecışı sadece emerektı şuan biberonuda bıraktı nasıl uyutucagımızı napıcagımızı sasırdık benim gibi zorlanan anneler veya tavsıyesı olan doktor hemşire yani gercekten cok vahim bir haldeyım ne yapabılırım uykuya gecısı
S

Safiye Ş. ..

29 Ağustos 2026 18:05
Ben salliyarak yatirdigim icin sutten kesince pek zorluk yaşamadim acikcasi
S

Safiye Ş. ..

29 Ağustos 2026 18:05
Ama sallamakta zor yani bu sefer bunu nasil birakacam derdi var
Melike A.

Melike A.

29 Ağustos 2026 19:03
Safiye Şimşek
Ama sallamakta zor yani bu sefer bunu nasil birakacam derdi var
Tek basına yatıcak sekılde değil malesef
R

Rabia Ç.

29 Ağustos 2026 20:31
Osman gönülal sütünüz kesilene kadar hamilelikte emzirebilirsiniz diyor ama siz bilirsiniz vitamin eksikliği mi var o yüzden mi doktorunuz önerdi acaba. Sadece gece uykusuna geçişte emzirseniz büyümüş zaten günde bir kere çok bir etkisi olmaz gibi süt zamanla iyice azalacak o da keyif almayacak zaten.
R

Rabia Ç.

29 Ağustos 2026 20:36
Kesin kararlıysanız babası uyutsun pışpışla. Sizin kokunuzu almasın.
Melike A.

Melike A.

29 Ağustos 2026 22:30
Rabia Ç
Osman gönülal sütünüz kesilene kadar hamilelikte emzirebilirsiniz diyor ama siz bilirsiniz vitamin eksikliği mi var o yüzden mi doktorunuz önerdi acaba. Sadece gece uykusuna geçişte emzirseniz büyümüş zaten günde bir kere çok bir etkisi olmaz gibi süt zamanla iyice azalacak o da keyif almayacak zaten.
Evet vitamin eksikliğinden kaynaklı takviyeler cok işe yaramadı emzirmeyi bırakmamın daha iyi olacagına karar verdik yoksa 3 aydır emziriyodum ancak cocugum cok memeci süt gelsede gelmesede onu sürekli sürekli istiyo dogdugundan itibarende tek uyku yerı orası oldu plansız gebelik yaşadıgım için aniden kesmeye karar verince elimizden geldiğince herseyı denıyoruz ama yapamadık alıstıramadık pek hani o yüzden ben gibi olup farklı bi yöntemle alıştıran insanlardan fikir almak istedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir