Emzirmeyi Bırakma

184 görüntüleme
B

Beyda N. O. ..

10 Temmuz 2026 00:20
19 aylık bebeğim emzirmeyi bırakmaya çalışıyoruz 2 haftadır evde kıyamet kopuyor ağlama krizlerinin sonu yok ne zaman düzelir bu süreç ?
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Temmuz 2026 01:11
Sanırım bebek büyüdükçe emzirmeyi bırakmak dahada zor oluyor büyük oğlum 14 aylıkken kesmiştim hiç zorlanmadim ilk gün aradı sadece sonrasında bıraktı hemen şimdi küçük oğlum var 11 aylık şükür iştahı iyi memeye düşkün değil ama acaba onu bıraktirirken nasıl olucak diye düşünüyorum bende
E

Esmanur A.

10 Temmuz 2026 06:52
Adem Güneş'in emzirmeyi bırakmakla alakalı videosunu izleyip uygulamayı deneyin , benim kızım da çok düşkün olmasına rağmen bir kriz yaşamadık şükür
B

Beyda N. O. ..

11 Temmuz 2026 05:51
Esmanur Afacan
Adem Güneş'in emzirmeyi bırakmakla alakalı videosunu izleyip uygulamayı deneyin , benim kızım da çok düşkün olmasına rağmen bir kriz yaşamadık şükür
Yaa sevindim gerçekten sizin adınıza çünkü stresli bir süreç
B

Beyda N. O. ..

11 Temmuz 2026 05:52
Göktenur Bektaş
Sanırım bebek büyüdükçe emzirmeyi bırakmak dahada zor oluyor büyük oğlum 14 aylıkken kesmiştim hiç zorlanmadim ilk gün aradı sadece sonrasında bıraktı hemen şimdi küçük oğlum var 11 aylık şükür iştahı iyi memeye düşkün değil ama acaba onu bıraktirirken nasıl olucak diye düşünüyorum bende
Evet gerçekten büyüdükçe farkındalıkları artıyor ve çok zor oluyor.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir