Emzirmeye Nasıl Tekrar Doner

58 görüntüleme
S

Seyhan B. ..

13 Kasım 2025 20:10
Merhaba kizim 4 aylik ve bu sürezarfında gece meme gündüz meme artı mama ilerliyorduk ama artık hiç tutmuyor meme mi zaten sütüm çok yoktu bu sefer tamamen geri gitti bu durumu yaşayan yada çözüm bulan varmi şuansadece mama alıyor elle sağımyapıyorum anca 4o cc çıkıyor iki göğüste
M

Melek A.

13 Kasım 2025 20:12
Elle sagim yerine güçlü çekimi olan bir pompa edinin en fazla 3 saatte bir sagip icirin benimde aynı şekilde oldu şuan 6 aylik hala emmiyor sagip veriyorum yetmeyincede mama veriyorum mecbur
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

13 Kasım 2025 20:15
Merhaba meme reddi ile ilgili paylaşımına sayfamdan bakarsanız fikir olabilir https://www.instagram.com/uzman_pediatri_hemsiresi?igsh=ZG1idXU5dTI2emc=
S

Seyhan B. ..

13 Kasım 2025 20:21
Maalesef güçlü cekimli anca makina alın dediler ama onuda alacak maddi durumum yok ....siz hangi ponpayi kullaniyorsunuz
N

Nagihan

13 Kasım 2025 20:22
Biberonla beslerken biberonu yan tutup yoğun akışla değil de daha yavaş akışla sütü yada mamayı içmesini sağlayın hatta bazen biberon ağzında olsun ama sütü vermeyin boş çekmeye çalışsın istediği hızda gelmeyince memeyi yeniden tutmaya başlayabiliyorlar. bu sürede pes etmeyin memeyi emzirmeye yeniden devam edin almazsa bırakın bi süre sonra yenşden devam edin. Tam 4 aylıkken bizde de böyle problemi olmuştu bi günde biberona alışmıştı ben 1 hafta uğraştım yeniden emzirebilmek için ayakta zıplayarak emzirmeye başlardım tuttuğu zaman otururdum çok zordupes etmeyin umarım çabucak alışır. Birde alışması için önce uyutup sonra emziriyordum gündüzleri fark etmeyip hemen kavrıyordu.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir