Emzirmek Bu Kadar Zormu

343 görüntüleme
M

Meryem K.

22 Nisan 2026 13:17
Bebegim emmiyor emme kabiliyetide var ne yapacagim bilmiyorum
S

Sevda U.

Premium Üye
22 Nisan 2026 13:23
Benim bebeğim de ilk 10 gün kadar emmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir süre sonra silikon uçla emmeye başladı ama kaliteli bi emme olmuyordu. Çok şükür 2 hafta civarında alıştı. Pes etmedim her seferinde tekrar denedim. Sonunda başardık. Bence vazgeçmeyin
M

Meryem K.

22 Nisan 2026 13:25
Silikon ucla emiyordu ama suan onuda birakma aşamasında
M

Meryem K.

22 Nisan 2026 13:26
Sarilik gecirdigi icin biberonla mama vermek zorunda kaldık suan kaşık ve şırıngaya geçtim her beslenmeye memeyle başlıyoruz ama tutmuyor
F

Fidan A.

22 Nisan 2026 13:29
Merhaba. İlk başlarda ola biliyor. Asla pes etmeyin. Emzirmeyle ilgili saygalat var, ordan bilgiler ala bilirsiniz. Olmadığı halda emzirme danışmanlarından yardım alın, yoluna düçecek, inşallah
F

Fidan A.

22 Nisan 2026 13:29
Fidan Ali
Merhaba. İlk başlarda ola biliyor. Asla pes etmeyin. Emzirmeyle ilgili saygalat var, ordan bilgiler ala bilirsiniz. Olmadığı halda emzirme danışmanlarından yardım alın, yoluna düçecek, inşallah
Sayfalar*
S

Sevda U.

Premium Üye
22 Nisan 2026 13:41
Bizde de sarılık problemi vardı. Kaşık biberonla normal biberonla şırıngayla mama verdik süt verdik her yolu denedik mecburen. Zamanla düzene girecek. İnanın :)
B

Burcu ..

22 Nisan 2026 13:48
Emzirme pozisyonlarını değiştirin. Canta pozisyonu tarzında emzirmeye çalışın, belki o şekilde alır, benimki de bazen almayınca öyle yapıyodum, silikon ucla.
İ

İrem S.

22 Nisan 2026 13:58
5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor emiyor yinede göğüslerimi sağamlımıuım bunu bi türlü oturtamadım ve sütümü arttırmak istiyorum neler yapabilirim
A

Arzu.G

22 Nisan 2026 14:39
İrem Sönmez
5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor emiyor yinede göğüslerimi sağamlımıuım bunu bi türlü oturtamadım ve sütümü arttırmak istiyorum neler yapabilirim
Sık sık emzirin sağıma ihtiyacınız yok bebek ne kadar emerse o kadar süt üretir vücut .sıvı alımı dinlenme ve uykunun önemini biliyorsunuzdur zaten . Bu aylardan itibaren sütun artmasından ziyade kalitesi daha önemli dengeli beslenmeye çalışın
İ

İrem S.

22 Nisan 2026 14:58
Arzu.G
Sık sık emzirin sağıma ihtiyacınız yok bebek ne kadar emerse o kadar süt üretir vücut .sıvı alımı dinlenme ve uykunun önemini biliyorsunuzdur zaten . Bu aylardan itibaren sütun artmasından ziyade kalitesi daha önemli dengeli beslenmeye çalışın
Çok teşekkürler
N

Nagehan K.

25 Nisan 2026 00:26
Aynı sorunları yaşadım emzirme danışmanına gitmenizi tavsiye ederim. Artı eşinizden yardım istemelisiniz emzirme danışmanına birlikte gidip onunda size yardım etmesini talep edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir