Emzirmek Bu Kadar Zormu
343 görüntüleme
M
Meryem K.
22 Nisan 2026 13:17
Bebegim emmiyor emme kabiliyetide var ne yapacagim bilmiyorum
S
Sevda U.
Premium Üye
22 Nisan 2026 13:23
Benim bebeğim de ilk 10 gün kadar emmedi. Ne yapacağımı şaşırdım. Bir süre sonra silikon uçla emmeye başladı ama kaliteli bi emme olmuyordu. Çok şükür 2 hafta civarında alıştı. Pes etmedim her seferinde tekrar denedim. Sonunda başardık. Bence vazgeçmeyin
M
Meryem K.
22 Nisan 2026 13:25
Silikon ucla emiyordu ama suan onuda birakma aşamasında
M
Meryem K.
22 Nisan 2026 13:26
Sarilik gecirdigi icin biberonla mama vermek zorunda kaldık suan kaşık ve şırıngaya geçtim her beslenmeye memeyle başlıyoruz ama tutmuyor
F
Fidan A.
22 Nisan 2026 13:29
Merhaba. İlk başlarda ola biliyor. Asla pes etmeyin. Emzirmeyle ilgili saygalat var, ordan bilgiler ala bilirsiniz. Olmadığı halda emzirme danışmanlarından yardım alın, yoluna düçecek, inşallah
F
Fidan A.
22 Nisan 2026 13:29
Merhaba. İlk başlarda ola biliyor. Asla pes etmeyin. Emzirmeyle ilgili saygalat var, ordan bilgiler ala bilirsiniz. Olmadığı halda emzirme danışmanlarından yardım alın, yoluna düçecek, inşallah
S
Sevda U.
Premium Üye
22 Nisan 2026 13:41
Bizde de sarılık problemi vardı. Kaşık biberonla normal biberonla şırıngayla mama verdik süt verdik her yolu denedik mecburen. Zamanla düzene girecek. İnanın :)
B
Burcu ..
22 Nisan 2026 13:48
Emzirme pozisyonlarını değiştirin. Canta pozisyonu tarzında emzirmeye çalışın, belki o şekilde alır, benimki de bazen almayınca öyle yapıyodum, silikon ucla.
İ
İrem S.
22 Nisan 2026 13:58
5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor emiyor yinede göğüslerimi sağamlımıuım bunu bi türlü oturtamadım ve sütümü arttırmak istiyorum neler yapabilirim
A
Arzu.G
22 Nisan 2026 14:39
5 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor emiyor yinede göğüslerimi sağamlımıuım bunu bi türlü oturtamadım ve sütümü arttırmak istiyorum neler yapabilirim
İ
İrem S.
22 Nisan 2026 14:58
Sık sık emzirin sağıma ihtiyacınız yok bebek ne kadar emerse o kadar süt üretir vücut .sıvı alımı dinlenme ve uykunun önemini biliyorsunuzdur zaten . Bu aylardan itibaren sütun artmasından ziyade kalitesi daha önemli dengeli beslenmeye çalışın
N
Nagehan K.
25 Nisan 2026 00:26
Aynı sorunları yaşadım emzirme danışmanına gitmenizi tavsiye ederim. Artı eşinizden yardım istemelisiniz emzirme danışmanına birlikte gidip onunda size yardım etmesini talep edin
Yükleniyor...