Emzirme/ek Gıda
155 görüntüleme
M
Meliha T.
13 Mayıs 2026 15:55
Sevgili anneler bebeğim 11 aylık oldu gün içinde uyanınca ve uykuya geçerken emiyor gecede uyandıkça emiyor bunların dışında sabah emdikten yarım saat sonra kahvaltısını yapıyor sonra oyun oynuyoruz sonra uyuyor uyanınca biraz oyalıyorum bazen emiyor bazen emzirmiyorum öğle yemeğini yediriyorum sonra gene oyun vs ikinci uyku yapıyor daha sonra ara öğün yiyor 4 gibi akşamda en geç 6 da akşam yemeğini yiyor sizlerde döngü nasıl neler yapıyorsunuz?

Mihriban Y. ..
13 Mayıs 2026 16:33
Bebeğim 1 yaşına girdi. Sabah uyandığında emiyor biraz oyun oynadıktan sonra kahvaltı yapıyor yaklaşık 3 saat sonra ilk uykusuna yatırıyorum uyanınca emiyor tekrar oyun vs sonra öğle yemegi tekrar 3 saat arayla 2. gündüz uykusunu uyuyor uyanınca emiyor bu gece uykusundan önceki uyanınlık 5 saat sürüyor o yüzden önce ara öğün tarzı bir öğünü veriyorum akşam 19:00 da akşam yemeğini yedikten sonra son emzirmesini de yapıp odaya geçiyoruz 20:00 da da uyumuş oluyor gece beslenmesini de 1 e düşürdük.
B
Burcu B. Ö.
18 Mayıs 2026 02:08
Merhaba benim bebeğim de 10.5 aylık gün içinde az emiyor sütüm mü yetmiyor bilmiyorum emdiği zamanlar çiş yapmıyor suyu da çok az içiyor siz su içirerek mi çişini takip ediyorsunuz acaba ben emince işemiyor diye sütüm yetersiz olduğunu düşünüp mama takviyesi veriyorum
M
Meliha T.
18 Mayıs 2026 09:22
Merhaba benim bebeğim de 10.5 aylık gün içinde az emiyor sütüm mü yetmiyor bilmiyorum emdiği zamanlar çiş yapmıyor suyu da çok az içiyor siz su içirerek mi çişini takip ediyorsunuz acaba ben emince işemiyor diye sütüm yetersiz olduğunu düşünüp mama takviyesi veriyorum
Yükleniyor...