Emzirmeden Uyutma

132 görüntüleme
M

Merve U.

19 Nisan 2026 23:08
Bebeğim 4 aylık doğduğundan beri emzirerek uyutuyorum her türlü yöntemi denedim kucakta pış pış ayakta sallama vs. yapmicam dediğim her yöntemi denedim ama memesiz asla uyumuyor bide sık besleniyor hem beslenme hem uyku derken nerdeyse saat başı emziriyorum çok yoruldum artık siz bebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz
S

Seyhan B. ..

19 Nisan 2026 23:15
Emzik tutuyor mu
Figen

Figen

Premium Üye
19 Nisan 2026 23:15
Uyku eğitimi verdim yoksa bizimki de emerek uyuyordu 4. ayda başladım egitim vermeye. 5-5.5 aylıkken başlarsanız daha rahat olur bence. Memede uyuyunca uzun gündüz uykuları uyumuyorlar ve gece de sik uyanıyorlar maalesef
M

Merve U.

19 Nisan 2026 23:31
Hayır emzik de almıyor çeşit çeşit emzik denedim biberon bile almiyor
M

Merve U.

19 Nisan 2026 23:31
Nasıl verdiniz uyku eğitimini bı uzmandan mi destek aldiniz
Gizem

Gizem

19 Nisan 2026 23:41
Bizde de var o problem 3,5 aylık oğlum var. 7/24 göğsümde desem yeridir. Hiç bir emziği tutmadı. Biberon alıyor. Sürekli emmek istiyor gece uykuya geçişte 60 ml mama veriyorum yok olduğu halde emmek istiyor.
Ş

Şahika ..

19 Nisan 2026 23:49
4. Ayda bende yaşadım uykusuzluktan zombi gibiydim [5.ayda](5.ayda) düzeldi. Bazen bebek kendi yolunu buluyor.
N

Nazlıcan

Premium Üye
19 Nisan 2026 23:50
Benim de bebeğim 2 ay 26 günlük, gece uykusuna geçirmeden önce yaklaşık 1 saat emzirip gazını vs çıkartıp daha sonra çarşafta sallayarak (hamak gibi) geçiriyoruz. Gece en az 3-4 kere uyanıyor. Gündüz uykuları neredeyse hiç yok bütün gün göğsümde. Ordayken uyutor ağzından düşerse anında uyanıyor. Hiçbir emziği tutmadı biberon tutmuyor. Doktorumuz ilk 4 ay bunların yaşanmasının normal olduğunu söylemişti. [5.aydan](5.aydan) itibaren desteksiz uyutmak için uyku eğitimi almayı planlıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir