Emzirmede Prednol Kullanımı !!

33 görüntüleme
E

Esma K.

17 Ocak 2026 06:57
Merhabalar arkadaşlar ve hocalarım 2 gün önce kanal tedavi için dişçiye gittiğimde 2 tane uyuşturucu iğne yapıldı akşam olduğunda yüzümün sağ tarafında gözüm kapanmıyor ve dudağım oynamıyordu hastaneye gittiğimde geçici yüz felci dedi ve prednol kortizon tedavisi başladı. Günde iki kere 2 tane kullanıyorum.Fakat bebeğim gündüz bir şekilde idare ediyor ek gıda sürecinde fakat gece memeyi alıp bi kaç defa çekip uyumak için sürekli kalkıyor. Bu gece çok zordu asla susmuyor ve biberonuda kabul etmiyor. Kullandığım ilacın sütüme zararı çok mu fazla içtikten kaç saat sonra en azından gece bebeğime meme verebilirim lütfen zor durumdayım cevaplarınızı bekliyorum..
B

Buket ..

17 Ocak 2026 08:21
20-30 mg aralığında ise süte zararı yok ama yine de doktora danışmalısınız 40 mg üstü olunca sorun olabilir diye biliyorum
E

Esma K.

17 Ocak 2026 08:21
35 mg kullanıyorum şuanlık sabah 35 akşam 35 olarak
B

Buket ..

17 Ocak 2026 08:37
İlacı aldıktan sonra 4-5 saat emzirmemeniz gerekiyor gece uyandığında emzik denediniz mi veya kucakta sakinleştirmeyi? Zor bir süreç tedaviniz insallah en kısa sürede sonuç verir
E

Esma K.

17 Ocak 2026 08:53
Amin inşallah hiç birini kabul etmiyo malesef normaldede emzik kullanmıyoduk zaten

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir