Emzirmede İlaç Kullanımı

118 görüntüleme
İ

İkra C. ..

Premium Üye
29 Nisan 2026 10:50
Bel ağrım için ortapedi doktoruma gıttı bana FLESSİ 5mg hap verdı kas gevsetıcı emzırıyorum kullanan var mı doktor kullan dedı ama tavrından emın olamadım
F

Fidan A.

29 Nisan 2026 11:54
Merhaba. İlacları [e-lactancia.org](e-lactancia.org) burda yazın, emziren annelere uyğun olub-olmaması gösteriyor
İ

İkra C. ..

Premium Üye
29 Nisan 2026 12:03
Fidan Ali
Merhaba. İlacları [e-lactancia.org](e-lactancia.org) burda yazın, emziren annelere uyğun olub-olmaması gösteriyor
Çok teşekkür ederım bu hamgı uygulama buraya mı aıt
F

Fidan A.

29 Nisan 2026 12:05
Her kesin kullanabileveği bir uygulama. İlacın ismi çıkmasa isim kısmının altında trrkibi nedirse yazılıyor, onu yazın mutlaka çıkır. İngilizce çıkıyor, renkler de var, mesala yeşil renk varsa ilaç uyğundur. Allah şifa versin
F

Fidan A.

29 Nisan 2026 12:06
Netde yazın, çıkıyor, ben telefona indirmemişem, netden girib bakıyorum
F

Fidan A.

29 Nisan 2026 12:08
Fidan Ali
Her kesin kullanabileveği bir uygulama. İlacın ismi çıkmasa isim kısmının altında trrkibi nedirse yazılıyor, onu yazın mutlaka çıkır. İngilizce çıkıyor, renkler de var, mesala yeşil renk varsa ilaç uyğundur. Allah şifa versin
Mesela parasitamol terkibli bir ilaç, ismindirek çıkmadı diyelim, o zaman ilaçın isminin altında parasitamol yazıyor, onu yazarsanz çıkıyor
İ

İkra C. ..

Premium Üye
29 Nisan 2026 12:20
Fidan Ali
Mesela parasitamol terkibli bir ilaç, ismindirek çıkmadı diyelim, o zaman ilaçın isminin altında parasitamol yazıyor, onu yazarsanz çıkıyor
Tamamdır teşekkür ederım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir