Emzirme Zorluğu
177 görüntüleme
Ç
Çiğdem
4 Haziran 2026 22:08
Bebeğim 55 günlük anne sütü ile besliyorum ama memeye gelince ağlamaya başlıyor memeyi tutması için türlü türlü hareketler yapıyor epey süre bağırarak ağlıyor dışarda emzirmem imkansız evde ise epey bi efor sarfediyorum
uykuluyken daha kolay alıyor ama tamamen uyanıkken çok zor öneriniz nedir acaba memeyi bırakmasından korkuyorum kriz zamanlarında mecburen sağarak veriyorum
uykuluyken daha kolay alıyor ama tamamen uyanıkken çok zor öneriniz nedir acaba memeyi bırakmasından korkuyorum kriz zamanlarında mecburen sağarak veriyorum

Hülya C. ..
4 Haziran 2026 22:29
Bulunduğunuz şehrin hastenesinde emzirme danışmanı oluyor randevusuz gidebiliyorsunuz bebeğinizle beraber giderseniz size uygulamalı şekilde gösteriyorlar, bazı belediyelerde de var benim oturduğum yerde var. Sütün tazikli gelmesi durumu vs varsa o da etliki olabiliyor. Uzmana danışmanızı öneririm.
A
Aslıhan G.
4 Haziran 2026 23:14
Bunun bir çok sebebi olabilir sütünüz tazyikli geliyor olabilir el ile sağım yaparak bunu anlayabilirsiniz , bebek meme ucunu tam kavrayamıyor olabilir , yanlış tutuş pozisyonu olabilir .Bulunduğunuz yerde bir sağlık ocağına dahi gitseniz ebeler yardımcı olacaktır . Emzirme ile ilgili destek almanızı öneririm .
Ç
Çiğdem
4 Haziran 2026 23:26
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alıcam
Yükleniyor...