Emzirme ve Yedirme Dengesi

41 görüntüleme
Emine🌺

Emine

16 Temmuz 2026 21:56
Bebeğim 15 aylık uykusu tek uykuya düştü ve sabah 6 7 gibi uyanıyor emiyor 2 saat sonra kahvaltı yapıyor 11 12 gibi uyuyor 2 gibi uyanıyor emiyor 2 saat sonra yemek yiyor 3. Öğün çoğu zaman yemek istemiyor akşam 7 7 buçuk gibi gece uykusuna geçiyor birde gün içinde sürekli memeye gelmek istiyor vermek istemiyorum bu sefer hiç yemek yemiyor sadece emerek olur mu vermeyince çok fazla ağlıyor kıyamıyorum ama bu seferde yemeyince çok üzülüyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı 2 ana öğün yeter mi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin ağlama krizlerinden yemek istememesinden sürekli memeye gelmesinden aşırı yoruldum
N

Nur ..

16 Temmuz 2026 22:20
Bebeğim 11 aylık olmak üzere gündüz 2 uyku yapıyo 2 ana öğün 1 ara öğün şeklinde besleniyo bazen ara öğün de yapmıyo sadece 2 ana öğün ve memeyle günü bitiriyoruz
Ö

Öykü K.

16 Temmuz 2026 22:21
Artık onceliğinizi katıya vermelisiniz ogle emmesini kaldırıp yemek verebilirsiniz konusup anlatıp once yemegini yedirip sonra biraz emzirin öğle yemegini 2den sonra verirseniz akşama acıkmaması normal bide emiyor tabi acıkmıyor olabilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir