Emzirme ve Uzamış Sarılık

148 görüntüleme
C

Cansel P. ..

21 Haziran 2025 09:05
Bebeğim 42 günlük 3.200 doğdu şuan 4 kilo ama öğlenleri sütüm dolmuyor bu yüzden emmek istediğinde memeyle kavga ediyor hem anne sütü hem mama ile karma beslenme sistemine geçmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz bebeğimde doktorumun söylediği anne sütüne bağlı fizyolojik sarılık olduğu söylendi ne yapmalıyım değeri 13 lerden 8 e düştü
M

Merve C. G.

21 Haziran 2025 11:25
Bence bu konu burada karar verebileceğiniz bir konu değil bunu takipli olduğunuz doktorunuzla karar vermelisiniz naçizane fikrim
B

Bahar A.

21 Haziran 2025 11:28
Cansel hanım aynı problemi yaşadım ve hala yaşıyorum 2.5 aylık oldu bebeğim çözümü sütümü sağmakla buldum mama vermek yerine yani gece dolu olan memeyi emdikten sonra sağım yapıyorum gümdüz göğüslerim çok dolmadığı için sağdığımı biberonla veriyorum. Bu şekilde deneyebilirsiniz hatta her emme sonrası sağarsanız sütünüzde artma eminim olur bende olmaya başladı bile :)
C

Cansel P. ..

21 Haziran 2025 11:34
Sağım yapıyorum fakat iki memeden 30 ml anca geliyor stok yapamıyorum bu yüzden
Ö

Özlem G.

21 Haziran 2025 17:00
Benim de sütüm yetmiyordu önce emziriyordum ardından mama desteğiyle devam ettim şuan 4,5 aylık. Gün içerisinde yorulduğumuz için akşam saatlerine doğru artık sütte azalma olabiliyomuş
C

Cansel P. ..

21 Haziran 2025 17:06
Mama verirken sütünüzde azalma oldu mu nasıl bir düzende verdiniz ben günde 1 öğün vermek istiyorum ama
H

Hadra Ö.

21 Haziran 2025 19:00
Merhaba Cansel hanım benim de oğlum uzamış sarılık oldu 34-3 prematğre doğum düzeltilmiş hafta ile şuan 6 günlük . Bu süreçte benim de sütüm azaldı ve şuan memeye geldiğinde süt gelmediği yada az geldiği için emmeyi reddediyor.ben de sütümü sağıp biberonla veriyorum aynı zamanda sarılığı azaltmak ve tokluk sağlamak için mama da veriyorum. Sütümü sağıp verdiğim için ne kadar içti görebiliyorum zaten iki memeden de 40 cc çıkıyor üstüne 1 ölçek de mama veriyorum gece 1 kere hiç anne sütü vermeden direkt 2 ölçek mama veriyorum böylece hem daha uzun uyuyor ben de dinlenmiş oluyorum ama sabah ilk mamayı mutlaka anne sütü olarak veriyorum bazen sütleri biriktirip direkt 60 cc anne sütü veriyorum o zaman hiç mama vermiyorum bu şekilde siz fe dğzen kurabilirsiniz çok geçmiş olsun
B

Bahar A.

21 Haziran 2025 19:20
Anlıyorum sizi galactago neo bitkisel damla deneyin bende sizin gibiyim tüm tuşlara basıyorum inanın ayrıca hipp anne sütü arttırıcı çay dereotu soda günde 3 lt su hurma ceviz badem ne olursa deniyorum. Mama vermek hiç istemiyorum :(
C

Cansel P. ..

21 Haziran 2025 19:29
Çok teşekkür ederim sarılığı ne durumda bebişin bizim sarılık doymadığı için değilmiş fizyolojik dendi anne sütüne bağlı
B

Bahar A.

21 Haziran 2025 20:22
Sarılıkta sorun yaşamadık şükür ilk 2 gün yükselmeye başlamıştı 1 tık daha çıksa yatıracaklardı ama 15 ml mama verdik sadece 2 gün 1 er kez verdik o bile yetti şükür o zamanlar bizim temel sorunumuz sizinki gibi memeyle kavga :) hem dolu meme bekliyor bebeler maalesef

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir