Emzirme ve Uyku

64 görüntüleme
Y

Yeliz A.

16 Temmuz 2026 14:53
Arkadaşlar merhabalar yardıma ihtiyacım var bebeğim tam 10 aylık be yaklaşık bir aydır sallanmayı kucakta uyumayı ve emziği bıraktı. Uzanıyor bende yanına uzanıyorum önce emiyor bazen emerken uyuyo kalıyor bazende emdikten sonra sağa sola dönüyor arkasını dönüyor en son ve uyuyor ama son üç gündir gece defalarca uyanıp ağlıyor gündüz uykularınada yansıdı uyanıyor ve memeyi almadan kesinlikle geri uyumuyor ve susmuyor bu döngüyü nasıl kırıcam çok yoruluyorum
Seval b.

Seval b.

16 Temmuz 2026 15:00
10 aylık ve aynı şekilde :) hatta diyorum ki uykum eğitimi verdirsek bize hiç işe yaramaz memeyi almadan aslaaaa uyumuyor ve kıyameti kopartıyor. Vermemek imkansız :)

Ben akışına bıraktım. Bi bakıyorum gece sadece 2 defa uyanmış bi bakıyorum saat başı emziriyorum. Bu gecede onlardan biriydi mesela sürekli uyandı ağladı. Dişi çıkacak ona yoruyorum.
Y

Yeliz A.

16 Temmuz 2026 15:02
Seval b
10 aylık ve aynı şekilde :) hatta diyorum ki uykum eğitimi verdirsek bize hiç işe yaramaz memeyi almadan aslaaaa uyumuyor ve kıyameti kopartıyor. Vermemek imkansız :)

Ben akışına bıraktım. Bi bakıyorum gece sadece 2 defa uyanmış bi bakıyorum saat başı emziriyorum. Bu gecede onlardan biriydi mesela sürekli uyandı ağladı. Dişi çıkacak ona yoruyorum.
Seval hanım biz beşinci aydan beri diş cıkartıyoruz ahaha sekiz tane dişi var sekizincisinin ucu tamamıyla çıktı şuan gelicek diş gözükmüyor ama doktoru azıları şişmiş dedi bende bu zamana kadar hep dişi kaşınıyor dişi ağrıyor diye kıyamıyodum ama gündüz iki saatlık uykusundan on kere kalkıyor yani napıcağımı bilemiyorum cok radikal bi beyefendi öyle kararlar alıyor bir günde emziği bıraktı beni tercih etti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir